Nieuw: Mesoneedling

Mesoneedling is de benaming voor huidverbetering door de combinatie van microneedling en mesotherapie. Microneedling is het maken van minuscule, verticale kanaaltjes in de huid met een vibrerende pen met kleine, steriele naaldjes. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar 'verwonden' precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren. Mesotherapie is het inbrengen van actieve ingrediënten als hyaluronzuur, vitamines en anti-oxidanten in de huid. Wanneer je deze twee methodes combineert krijg je mesoneedling. Een tussenstof wordt op de huid aangebracht en middels de microneedling de huid ingesluisd. Het natuurlijke herstelproces in de huid komt op gang en de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. De verstelbare naalddiepte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte. Het resultaat is een stevigere, gladdere huid en een egaler teint.

 

Er zijn verschillende indicaties die behandeld kunnen worden met mesoneedling, zoals; 

*rokershuid
*fijne lijntjes en rimpels
*grove poriën
*restlittekens na acne
*littekens
*zonbeschadiging 

 

Om uw kennis te laten maken met deze nieuwe behandeling betaalt u in de maand februari €130,00 (normaal €140,-) inclusief een herstellend masker. Wilt u het effect van mesoneedling naar een hoger niveau tillen? Dan raden wij een kuurvorm aan die bestaat uit een pakket van 3 behandelingen voor €345 (€115 per behandeling) inclusief een herstellend masker. Indien u kiest voor een kuurvorm dienen de kosten bij de eerste behandeling volledig te worden betaalt. Voor een optimaal resultaat bedraagt intervalperiode tussen de behandelingen 2-3 weken en maximaal 4 weken. 


*Deze actie loopt tot en met 29 februari en het is niet mogelijk om deze actie te combineren met andere acties.

 

Klik hier voor overige nieuwsberichten
Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 17 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.