Nu u even niet naar de huidtherapeut kunt..

Helaas is het momenteel niet mogelijk om voor een huidbehandeling in de kliniek te komen. Ondanks alles willen wij u toch helpen bij een goede huidverzorging. Op deze manier kunt u alsnog een start maken met een optimale huidverzorging of, indien u dit al doet, uw huid goed onderhouden.

 

In onderstaande video laat huidtherapeut Mayke de vijf stappen zien van een ideale dagverzorging. Hoe u de producten moet gebruiken staat onder de video uitgelegd. De uitleg is gebaseerd op het gebruik van ZO Skin Health producten.

 

 

 

 

  • Stap 1: Reinigen

Breng de cleanser aan en pak er wat water bij. Masseer het product gedurende 1 minuut in. Het product zal wat gaan schuimen. Vervolgens spoelt u uw huid grondig af met lauwwarm water.

  • Stap 2: Exfoliëren

Breng de scrub aan en pak er wat water bij. Ook dit product masseert u gedurende 1 minuut, met roterende bewegingen in. Laat hierbij het gebied van uw ogen vrij. Vervolgens spoelt u uw huid grondig af met lauwwarm water. Voer deze stap ten minste 3 keer per week uit.

  • Stap 3: Tonen

Pak 1 pad. Wrijf deze over uw huid tot de pad geheel droog is. Ook hierbij laat u het gebied van uw ogen vrij. Wanneer de pad droog is gooit u deze weg, hergebruik is namelijk erg onhygiënisch en heeft een averechts effect op uw huid. U spoelt uw huid na dit product niet af met water.

  • Stap 4: Voorkomen + Corrigeren

In deze stap gebruikt u de crème(s) passend bij uw huid. Deze stap kan dus variëren in het aantal producten dat u moet gebruiken om het gewenste resultaat te bereiken. U masseert de crème(s) in tot het product volledig is opgenomen.

  • Stap 5: Beschermen

De laatste, zeer belangrijke stap! Breng een SPF 30 of 50 aan. Dit is een absolute must om er zeker van te zijn dat u uw huid ook daadwerkelijk optimaal beschermt tegen UV stralen, HEV en IR licht.  

 

 

 

Wilt u een 'mini' thuisbehandeling doen? Voeg dan het Sulfur Masque toe.

Dit is een natuurlijk, op klei gebaseerd masker dat  optimale zwavelmedicatie aflevert om uw huid te zuiveren, te kalmeren en het absorbeert oppervlakkig talg. Breng het masker aan op een goed gereinigde huid en bij voorkeur na de scrub. Laat het 10-15 minuten inwerken. Vervolgens spoelt u het masker grondig af met lauwwarm water. Daarna kunt u verder met stap 3, 4 en (indien overdag) 5.

 

 

 

Heeft u vragen of wilt u producten bestellen?

Neem vrijblijvend contact op. Ook telefonisch bereikbaar op (088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


 

Klik hier voor overige nieuwsberichten
Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.