Actie oksels en bikinilijn laseren

 

Heeft u zich afgelopen tijd ook zo gestoord aan stoppels, rode bultjes en beharing bij uw bikinilijn en oksels?

Dan is laserontharing wellicht een goede uitkomst. Wanneer u in de maand juli voor intake (€35) komt, dan kunt u gebruik maken van de volgende actie; bij het laseren van de bikinilijn worden uw oksels (normaal €100,00) de gehele behandelperiode gratis mee behandeld. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig voor het gewenste effect. De prijs van de bikinilijn is afhankelijk van de grootte van het gebied, dit zal tijdens het intakegesprek besproken worden. Maak deze maand nog een afspraak, profiteer van uw voordeel en geniet van een gladde huid.  

 

Laserontharing 

Laserontharing is een veilige, snelle en effectieve manier om ongewenste beharing te verminderen. De Lightsheer Diodelaser produceert een zeer hoog geconcentreerde zuivere lichtbundel van een bepaalde golflengte (810 nm). Deze lichtbundel wordt maar een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het pigment van de haren en zet deze om in warmte. Deze warmte zorgt voor beschadiging van het haarzakje, zodat daaruit op den duur geen nieuwe haar meer kan groeien. Omdat het laserlicht alleen bij het pigment in het haarzakje kan komen, blijft de huid zelf ontzien.

 

Wilt u meer weten over het laserontharing?

Stel vrijblijvend uw vraag over laserontharing. Ook telefonisch bereikbaar op (088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


 

Klik hier voor overige nieuwsberichten
Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.