Wij gaan bloggen!

25-01-2017

 

Ons team heeft een aantal veranderingen ondergaan, waarvan u misschien al op de hoogte bent. Toch willen wij ons in deze eerste blog even voorstellen. In de toekomst zullen alle collega’s blogs gaan schrijven en lijkt het ons leuk dat u dan een beeld heeft van de Helon-dames.

 

Het team bestaat inmiddels uit 10 collega’s. Heleen Johannink is vanaf de start in 2000 als manager werkzaam bij Helon. Wanneer u telefonisch contact hebt met Helon of persoonlijk aan de balie staat ziet en spreekt u Weroniek Kraaijenbrink of Ingrid Stulen, onze secretaresse en assistent huidtherapie die klaar staan om uw afspraak of bezoek in goede banen te leiden. De overige zeven teamleden zijn huidtherapeuten. Ingrid Rijckenberg en Marloes Lankamp zijn voor Helon de huidtherapeuten van het eerste uur. In de loop der jaren zijn daar Heleen Stam, Annemarel Asbroek, Iris Oostewechel, Mayke Bijen en Annemieke Cornelissen bij gekomen. Met zijn allen werken wij dagelijks, betrokken en met veel plezier, om de ‘zorg voor uw huid’ zo goed mogelijk uit te voeren.

 

In onze blogs zullen we o.a. dieper in gaan op huidaandoeningen, behandelingen en allerlei huidtherapie gerelateerde onderwerpen. Bent u geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met huid? Dan is het zeker aan te raden om onze blogs te blijven volgen.

 

Afgelopen week hebben we nieuwe teamfoto’s laten maken, gevolgd door een gezellige nieuwjaarsborrel. Dit was tevens onze laatste borrel met Leonie, zij is inmiddels begonnen aan haar nieuwe baan in haar eigen woonplaats. We zullen haar missen, maar het was een gezellige avond!

 

             

 

Klik hier voor overige blogberichten
Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.