Even rechtzetten..

 

Helon heeft wel degelijk een contract met Menzis

TC Tubantia schrijft in de uitgave van woensdag 7 februari 2018 dat Helon Huid- en Laserkliniek geen contract heeft met Menzis (artikel: Priveklinieken in Twente, niet alleen voor rijke stinkerds). 


Dit is onjuiste informatie. Helon is gelieerd aan ZGT en heeft wel degelijk een contract met Menzis. In het artikel bleken een aantal fouten te staan. Online is bij het artikel nu een extra stuk tekst geplaatst.

Een zegsvrouw van Menzis: Klinieken gelieerd aan de Twentse ziekenhuizen, zijn weliswaar onafhankelijk, maar voor ons vallen ze onder de erkenning van de ziekenhuizen en daarom zijn we vergeten ze apart in de zorgvinder te vermelden. Dit gaan we zo snel mogelijk herstellen."

Tubantia plaatste begin deze middag een rectificatie op het artikel waarin de vermelding van een aantal klinieken rechtgezet wordt. Het artikel vindt u hier.

 

Klik hier voor overige nieuwsberichten
Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 17 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.