Anthelios zonbescherming La Roche Posay

Anthelios is het assortiment zonbescherming van La Roche Posay dat in Europa het meest wordt aanbevolen door dermatologen en ook wij zijn groot fan!

La Roche Posay staat al jaren in voor de verzorging en bescherming voor alle huidtypen maar zeker voor de gevoelige of allergische huid. De Anthelios productlijn bevat een zeer hoge UVA/UVB bescherming. De producten bevatten geen parabenen, zijn niet comedogeen en zijn getest onder dermatologisch toezicht. Kortom, een onmisbaar product nu de voorjaarszon zijn intrede heeft gedaan!

Daarom bieden wij in de maand mei 15% korting op zonbescherming van La Roche Posay. Wanneer u uw La Roche Posay aankopen bij Helon doet spaart u tevens voor gratis producten!

 

 

Klik hier voor overige nieuwsberichten
Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 17 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.