Actie Dermapen®

 

Het najaar en de winter is dé periode om met huidverbetering aan de slag te gaan. In onze laatste blog vertelt huidtherapeut Mayke u over alle behandelmogelijkheden voor huidverbetering. In deze, soms onstuimige, maanden zetten wij dit keer de dermapen (microneedling) in het zonnetje.

 

 

In de maanden november en december ontvangt u 20% korting op de eerste drie behandelingen met Dermapen®!

 

Daarnaast is ook het intakegesprek (normaal €35) gratis.

 

 

Wat doet de Dermapen®?

De Dermapen maakt gebruik van hele kleine naaldjes, die vibrerend hele kleine prikjes in de huid geven. Dit wordt ook wel "microneedling" genoemd. Er worden dan kleine kanaaltjes verticaal oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren. Door deze prikkeling maken we gebruik van het natuurlijke herstelproces, dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel). Het resultaat is een stevigere, gladdere huid en een egalere teint.

 

Meer informatie over de behandeling leest u op deze pagina.

 

 

 

 

*** Deze actie geldt van 1 november 2018 t/m 31 december 2018.***

De korting is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via 088 – 708 49 90 of mailen naar info@helon.nl.

 

Klik hier voor overige nieuwsberichten
Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 17 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.