Nieuwe datum inloopspreekuur Colorescience®

Het vorige inloopspreekuur is een groot succes geweest en veel mensen hebben deze middag bezocht. Om meer mensen te kunnen helpen hebben wij voor de maand december een nieuwe datum gepland. 

 

Datum: vrijdag 14 december

Tijd: van 12:00 tot 17:00 uur

Locatie: ZGT Hengelo, 2e verdieping zorgboulevard

 

Bent u op zoek naar een make-up die uw huid tevens verzorgd en beschermd? Of wilt u heel specifiek juist een huidaandoening camoufleren? Kom dan langs op deze middag! Huidtherapeut Mayke staat voor u klaar om individueel van advies te voorzien en u te helpen bij het zoeken naar de juiste producten.

 

U ontvangt alleen deze middag als kerstcadeautje van ons korting bij aanschaf van Colorescience® producten. 

Bij aanschaf van 1 product ontvang u 5% korting. Bij aanschaf van 2 producten ontvangt u 10% korting. Bij aanschaf van 3 of meer producten ontvangt u 15% korting!

 

 

Colorescience® is een prachtig make-up en verzorgingsmerk op basis van mineralen. De producten onderscheiden zich van andere merken door de hoge kwaliteit van de ingrediënten, de effectieve formuleringen, de variatie in kleuren en de eenvoud in gebruik. Elk product streeft ernaar om het verschil te maken in de vermindering van huidimperfecties en huidaandoeningen. De minerale make-up producten van Colorescience® zijn mengbaar, ademend, bevatten speciaal geproduceerde mineralen en voedingsrijke ingrediënten. Alles wat uw huid nodig heeft en niets wat uw huid niet nodig heeft. Goed om te weten; indien u de producten gebruikt om een huidaandoening te kunnen camoufleren komen deze in aanmerking voor vergoeding van de zorgverzekeraar.

 

Klik hier voor overige nieuwsberichten
Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 17 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.