Even voorstellen..

Wij zijn heel blij met onze nieuwe collega! Susan komt ons team per 1 maart versterken. Met haar kennis en kunde is ze een echte aanvulling binnen het team. Susan stelt zich graag aan u voor:

 

"Mijn naam is Susan Baake en ik ben nieuw in het team van Helon. Ik ben geboren en getogen in Hengelo, waar ik nog steeds woon met mijn gezin. Als huidtherapeut werk ik nu 10 jaar met veel plezier. Lange tijd was ik eigenaar van een praktijk en de afgelopen maanden werkte ik bij de importeur van ZO Skin Health en Colorescience. Ik heb super veel zin om bij Helon aan de slag te gaan als huidtherapeut. Voor een goede behandeling vind ik het belangrijk om een goed, persoonlijk en eerlijk advies te geven. Met de beste behandelmogelijkheden doen we er alles aan om een mooie, gezonde huid te bereiken. En als u zich weer goed voelt over uw huid, dan is mijn doel bereikt! Heel graag tot ziens bij Helon!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor overige nieuwsberichten
Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 17 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.