Nieuw bij Helon: Colorescience Total Eye™ Restore Regimen

Heeft u last van donkere kringen, vochtwallen, verdikkingen, fijne lijntjes of rimpels rondom de ogen? Dan hebben we bij Helon een prachtige verzorging om bovenstaande problemen aan te pakken!

 

Met het Total Eye™ verzorgingsregime geeft u uw ogen een ware boost. De set bestaat uit een Total Eye Concentrate en Total Eye Hydrogel Treatment Masks (12 stuks). Dankzij de krachtige ingrediënten in beide producten wordt de zichtbaarheid van donkere kringen, verdikkingen, fijne lijntjes en rimpels verminderd, terwijl het gebied rondom de ogen blijvend wordt hersteld.

 

  • Total Eye™ Concentrate

Powerd all night! Werkt hard terwijl u rust. Een krachtige, geconcentreerde mix van actieve ingrediënten die zorgen voor onmiddellijke hydratatie en verkoeling.

  • Total Eye™ Hydrogel Treatment Masks

Rijkelijk voorzien van krachtige ingrediënten die intensieve hydratatie bieden, de uitstraling van het ooggebied verbeteren en de zichtbaarheid van problemen in het ooggebied verminderen. Al na 10 minuten ziet u resultaat!

 

 

 

 

Klik hier voor overige nieuwsberichten
Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 17 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.