Gratis intake dermatografie/permanente make-up

Is uw beharing van de wenkbrauwen geheel of gedeeltelijk verdwenen? 

Het is mogelijk om dit semi-permanent te laten tatoeëren. Ook het tatoeëren van een eyeliner is met deze techniek mogelijk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw wenkbrauwen of ogen? Maak dan in de maand juli een afspraak voor een gratis intakegesprek (normaal €35) en laat u kosteloos informeren over de mogelijkheden.

 

Wat is dermatografie?

De techniek van permanente make-up is vergelijkbaar met die van het aanbrengen van een echte tatoeage, deze blijft echter permanent zitten. Bij een wenkbrauwtatoeage of eyeliner gaat het om een semi-permanente tatoeage, waarbij met speciale apparatuur pigmentstoffen in de huid gebracht worden. Bij Helon wordt uitsluitend gewerkt met oplosbare pigmenten die in de loop van de jaren geleidelijk gaan vervagen. De belangrijkste reden hiervoor is dat deze geen zware, mogelijk kankerverwekkende, metalen bevatten. De wenkbrauwtatoeage of eyeliner zal dus na verloop van jaren herhaald moeten worden.

 

Voor verdere informatie over dermatografie/permanente make-up en het bekijken van beeldmateriaal leest u hier verder.

 

Klik hier voor overige nieuwsberichten
Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 17 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.