Rosacea event

 

Heeft u last van rosacea?

Een rode huid die puistjes vertoont, jeukt, brandt en ruw aanvoelt. Herkenbaar? Dan kan het zijn dat u last heeft van rosacea. Rosacea is een huidklacht die vaker voorkomt dan u denkt. 20% van de vrouwen heeft last van rosacea. We zien bij Helon veel mensen die zich niet bewust zijn van het feit dat zij rosacea hebben, of juist ten einde raad zijn omdat ze er niet vanaf komen.

 

Wilt u meer weten over deze veelvoorkomende klacht en onze behandelingen?

Op donderdag 10 oktober a.s. organiseren wij daarom een speciaal rosacea event. De avond start om 19:00 en eindigt om 21:30. Tijdens deze avond zijn er huidtherapeuten aanwezig om u meer te leren over de klacht, de nieuwste behandelmogelijkheden, de rol van voeding en nog veel meer. Daarnaast zullen experts van Zo Skin Health en Colorescience aanwezig zijn om u een persoonlijk advies te geven of uw huidige behandeling aan te scherpen. Dus ook als u al een behandeling ondergaat, bent u van harte welkom. Aanmelden voor deze interessante avond kan via info@helon.nl

 

Klik hier voor overige nieuwsberichten
Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 17 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.