Peelings

De zomer is voorbij en onze huid heeft behoorlijk wat te verduren gehad. In de herfstperiode maakt  de natuurlijke zomer glow langzaam plaats voor een doffe en droge huid. Een goede peeling is hiervoor de ideale oplossing. Het ondergaan van een peeling is de laatste tijd enorm populair, niet zo vreemd want het is een vrij snelle manier om je huid een goede oppepper te geven. U heeft het vast weleens op social media zien voorbij komen, uw vrienden erover horen praten of een collega met schilfertjes zien rondlopen. 

 

Het is de perfecte periode om de natuurlijke glow van uw huid weer terug te krijgen, daarom ontvangt u op de eerste 3 behandelingen 15% korting en als afsluiting van de behandeling een gratis retinol boost (vitamine A zuur). De prijzen van de peelings zijn afhankelijk van de intensiteit die u kiest namelijk mild, medium of een intensieve peeling. Tijdens een intakegesprek brengt de huidtherapeut samen met u uw huidconditie in kaart en bepaald vervolgens welke peeling voor uw huid het meest geschikt is

 

Peelings

Peelings hebben het vermogen om dode huidcellen te verweken. Doordat deze cellen niet meer samenplakken, schilfert de huid versneld af. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt. Voor elke huid is er een geschikte peeling mogelijk, gezien de samenstelling van de ingrediënten en de eigenschappen daarvan. De peelings variëren in sterkte. Bij Helon classificeren wij deze in milde peelings, medium peelings en intensieve peelings. U start meestal in de categorie van de milde peelings. Uw huid wordt na elke peeling sterker. Indien nodig is het dus mogelijk om de intensiteit van de peelings op te voeren. 

 

Voorbereiding

Voor een milde peeling hoeft u niet perse voorbehandeld te worden met thuisproducten. Echter wordt de behandeldeling wel geoptimaliseerd indien u uw huid voorbereid met thuisproducten. Tevens minimaliseert dit de hersteltijd en zorgt het voor een optimale penetratie van de peelings.

 

Voor verdere informatie over peelings en het bekijken van de film klik hier verder.

 

Deze actie loopt tot en met 31 oktober en het is niet mogelijk om deze actie te combineren met andere acties.

 

Klik hier voor overige nieuwsberichten
Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 17 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.