Actie laserontharing van neus- en oorhaar

Bij Helon krijgen we vaak de vraag of laserontharing ook geschikt is bij storende neus- en oorbeharing. Veelal worden deze haren geknipt of geëpileerd bij de kapper, waardoor het effect maar tijdelijk is. Laserontharing is een zeer geschikte methode om overtollige haren op de oren en neus permanent te verwijderen. Speciaal voor de mannen, en stiekem ook voor de vrouwen, bieden wij in de maand november een speciale combinatieprijs, namelijk €99,- per behandeling (normaal €141,50) voor beide zones. Een belangrijk aandachtspunt is dat uitsluitend de haren aan de buitenkant en rand haarvrij worden en niet de haren in de neus- en gehoorgang. 

 

Diode laser

Laserontharing is een veilige, snelle en effectieve manier om ongewenste beharing te verminderen. De Lightsheer Diodelaser produceert een zeer hoog geconcentreerde zuivere lichtbundel van een bepaalde golflengte (810 nm). Deze lichtbundel wordt maar een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het pigment van de haren en zet deze om in warmte. Deze warmte zorgt voor beschadiging van het haarzakje, zodat daaruit op den duur geen nieuwe haar meer kan groeien. Omdat het laserlicht alleen bij het pigment in het haarzakje kan komen, blijft de huid zelf ontzien

 

Voor verdere informatie over laserontharing, de resultaten en het bekijken van de film klik hier verder.

 

Deze actie loopt tot en met 30 november en het is niet mogelijk om deze actie te combineren met andere acties.

 

Klik hier voor overige nieuwsberichten
Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 17 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.