Nieuw: ZO 3-step stimulation peel

Januari staat voor velen in het teken van goede voornemens, een frisse start voor het nieuwe jaar. De meest bekende voornemens zijn vaak gericht op o.a. afvallen, gezonder leven, meer bewegen etc. Maar hoe staat het eigenlijk met uw huid? Om het jaar goed te beginnen hebben wij een leuke actie voor iedereen die dit jaar wil starten met een compleet vernieuwde, stralende en gezonde huid.

 

De 3- STEP stimulation peel

Een compleet vernieuwde, zachte huid die er gezond en stralend uitziet: dat is het resultaat van een 3-step stimulation peel van ZO Skin Health. Deze unieke peeling sluit perfect aan bij de thuisbehandeling van ZO Skin Health en tilt je resultaat naar een hoger niveau. De 3-step stimulation peel is niet zomaar een peeling. Om de peeling veilig te kunnen ondergaan dient de huid voorbereid te zijn met de producten van ZO Skin Health, vervolgens kan iedereen behandeld worden ongeacht huidkleur of type. Dankzij de 3 stappen is het een zeer effectieve en veilige behandeling van acne-littekens, melasma, schade door de zon, fijne lijntjes, een ruwe huidtextuur en grove poriën. 

 

Om u kennis te laten maken met deze nieuwe peeling hebben we een leuke actie: als u tussen 1 januari en 31 maart met een behandeling start, betaald u €315,- (normaal €350,-) voor de 3-step stimulation peel, u ontvangt 10% korting op de minerale zonbescherming broadspectrum SPF 50 van ZO Skin Health en u ontvangt een deluxe sample hydrating cleanser van ZO Skin Health cadeauOnze collega Ingrid onderging deze peeling en behaalde een prachtig eindresultaat. 

Voor                                                   Na

Voor                                                 Na

Voor                                                 Na

 

Voor verdere informatie over de producten van ZO Skin Health en de resultaten klik hier verder.

 

*Deze actie loopt tot en met 31 maart en het is niet mogelijk om deze actie te combineren met andere acties.

 

Klik hier voor overige nieuwsberichten
Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 17 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.