Nieuw: baby botox

Botoxen en jouw natuurlijke uitstraling behouden?

Dat kan met 'Baby botox' dit wordt ook wel Botox subtiel genoemd. Veel mensen zijn bang dat ze na een behandeling met botuline toxine geen mimiek meer hebben en ze daardoor onnatuurlijk gaan uitzien. Die angst is gelukkig niet terecht. Juist met deze behandeling kunnen we een resultaat op maat geven. Met Botox subtiel kunnen we met minder doses een frissere uitstraling verkrijgen en toch je normale gezichtsuitdrukking behouden. De prijs is daardoor ook voordeliger, bij Helon betaal je voor een baby botox €100,-. Wil je meer weten? Dus maak een afspraak bij  ZGT Helon (088-708 49 90) met onze injectable dermatoloog dr David Njoo. Less is more!

*Onderstaande foto is een voorbeeld van baby Botox bij de voorhoofdsrimpels. Op beide foto's wordt de wenkbrauwen bewust opgetrokken.

 

Voor verdere informatie over de werking van injectables, klik hier verder.

 

Klik hier voor overige nieuwsberichten
Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 17 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.