Acne behandeling

Acne is een veelvoorkomende huidaandoening. Meestal ontstaat acne in de puberteit, wanneer de huid onder invloed van hormonen veel veranderingen ondergaat. Echter komt het ook steeds vaker voor op latere leeftijden. Bij acne kunnen zich veel verschillende varianten voordoen. Van witte en zwarte mee-eters (comedonen) tot talgbultjes, rode pukkels (papels) en puistjes (pustels). Acne wordt veroorzaakt door een ontsteking van de talgklierfollikel. Talgklieren monden uit in haarzakjes. Wanneer de openingen van de haarzakjes verstopt raken, kan de talg er niet uit en ontstaat acne.

 

Vragen over de behandeling van acne?

Stel vrijblijvend uw vraag over acne. Ook telefonisch bereikbaar op (088) 708 49 90. Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


 

Er zijn verschillende mogelijkheden om acne te behandelen. Tijdens een intakegesprek wordt gekeken wat voor jouw huid de beste optie is. Het kan zo zijn dat er gekozen wordt voor een combinatie van één of meer behandelmogelijkheden. Daarnaast is het ook zeer belangrijk welke producten (en eventueel make-up) u thuis gebruikt.

 

Veilige acne behandeling

Welke behandeling er gekozen wordt is afhankelijk van het soort acne en het doel wat je wil bereiken. Alle behandelingen worden uitgevoerd en begeleid door de huidtherapeuten van Helon. Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van het behandelen van acne en zullen samen met u een behandelplan opstellen om de acne op een kundige en veilige manier te behandelen.

 

Hoe gaat een acne behandeling in zijn werk?

De huidtherapeut zal samen met u kijken welke van onderstaande mogelijkheden het meest geschikt is voor het behandelen van uw acne.

  • Dieptereiniging: bij een dieptereiniging wordt de huid op een snelle en efficiënte manier grondig gereinigd om verergering te voorkomen. De huid wordt gereinigd en onzuiverheden die op dat moment aanwezig zijn worden verwijderd op een hygiënische en verantwoorde wijze.
  • Peelings: peelings verweken de bovenste huidlaag en zorgen voor een versnelde afschilfering van dode huidcellen. Peelings die gericht zijn op acnebehandelen hebben een ontstekingsremmende werking en richten zich op de talgklier en poriestructuur. 
  • Huidverbeterende producten van Dr. Zein Obagi: de producten van Dr. Obagi uit de ZO Skin Health en ZO Medical lijn stimuleren de huidcellen en schudden ze wakker wanneer ze niet (meer) optimaal werken. De producten worden ingezet volgens protocol, die bij de behandeling van acne toegespitst zal zijn op talgregulerende producten.

 

Waarom bij Helon?

Alle huidtherapeuten van Helon zijn bevoegd en bekwaam om deze behandelingen uit te voeren. Zij volgen regelmatig trainingen om zo hun kennis en kunde up to date te houden en hebben veel ervaring met de behandeling van acne. Let bij de keuze voor een behandelaar altijd op de geboden kwaliteit en veiligheid.

 

Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.

 

 

Vergoed uw zorgverzekeraar ?

Helon kan niet aangeven of uw zorgverzekeraar deze behandeling wel of niet vergoedt.

Om te kijken of deze behandeling wel door uw zorgverzekeraar vergoed wordt,

kunt u uw zorgverzekeraar selecteren om een link naar hun pagina met vergoedingen te krijgen.

 

 

Ga naar een overzicht van vergoedingen van deze verzekeraar