Acne behandeling Almelo

Acne is een vervelende huidaandoening waarbij de talgklieren verstopt raken en soms ook ontsteken. Hierdoor ontstaan puistjes, mee-eters, bultjes en vlekjes. Het kan bij zowel mannen als vrouwen voorkomen en kan ontstaan op alle leeftijden. Het is dus eigenlijk onterecht dat het ook wel “jeugdpuistjes” worden genoemd. Dit komt echter doordat de problemen meestal beginnen rond de puberteit wanneer de huid verandert onder invloed van hormonen. Als acne langdurig aanwezig is, wordt het risico op het ontstaan van huidschade en uiteindelijk littekens groter. Het is dus verstandig om op tijd hulp te zoeken. Bij ZGT Helon bieden wij acne behandeling in Almelo, Hengelo en Borne.

 

Welke soorten acne behandelingen zijn er?

ZGT Helon biedt verschillende soorten acne behandelingen aan om iedereen een behandeling op maat te kunnen geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan peelings, microdermabrasie, microneelding (Dermapen®) en/of reinigende behandelingen. Er vindt altijd eerst een intake plaats. De huidtherapeut analyseert de huid en bespreekt welke resultaten wenselijk en haalbaar zijn. Samen met u wordt een behandelplan opgesteld. Dit geldt voor zowel behandelingen in de praktijk, als producten die thuis gebruikt moeten worden. Het kan voorkomen dat een combinatie van behandelingen ingezet wordt voor een optimaal resultaat. Hoe de behandeling er precies uit zal zien is onder andere afhankelijk van de indicatie, de locatie op het lichaam. Alle acne behandelingen worden in Almelo aangeboden.

 

Veilige acne behandelingen

Onze huidtherapeuten zijn HBO opgeleid, aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici, BIG-geregistreerd en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Ze voeren acne behandelingen in Almelo volgens de laatste kennis en ontwikkelingen uit. ZGT Helon is NIAZ geaccrediteerd en zeer goed beoordeeld door de Inspectie voor de Gezondheidszorg.

 

Wij zien u graag voor een acne behandeling in Almelo!

Afspraak maken Prijzen en vergoedingen

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.

 

 

Vergoed uw zorgverzekeraar ?

Helon kan niet aangeven of uw zorgverzekeraar deze behandeling wel of niet vergoedt.

Om te kijken of deze behandeling wel door uw zorgverzekeraar vergoed wordt,

kunt u uw zorgverzekeraar selecteren om een link naar hun pagina met vergoedingen te krijgen.

 

 

Ga naar een overzicht van vergoedingen van deze verzekeraar