Acne behandeling Borne

Veel mensen krijgen wel eens te maken met hier en daar een puistje. Wanneer er echter verschillende huidafwijkingen als puistjes, pukkels, mee-eters en bulten naast elkaar en in verschillende stadia voorkomen, wordt gesproken van acne. Naast dat (ernstige) acne lastig en pijnlijk kan zijn, zorgt het vaak voor onzekerheid en schaamte. Om huidschade en littekens te voorkomen is het verstandig om op tijd hulp te zoeken. Bij ZGT Helon bieden wij acne behandeling in Borne, Almelo en Hengelo.

 

Wat houdt een acne behandeling in?

Er zijn verschillende behandelmethodes om acne te verminderen. Vaak wordt begonnen met een dieptereiniging waarna peelings ingezet kunnen worden. Wanneer het gaat om restacne en er voornamelijk littekentjes aanwezig zijn, kan bijvoorbeeld gekozen worden voor microdermabrasie of microneedling (Dermapen®). Hoe het behandeltraject er uit zal zien wordt besproken tijdens de intake. Er wordt dan gekeken naar de huid en besproken welke resultaten haalbaar zijn. Ook wordt aandacht besteed aan de producten die u thuis gebruikt. Een goede dagelijkse huidverzorging staat namelijk aan de basis van een succesvolle behandeling en is onmisbaar voor het behoud van de resultaten die behaald worden.

 

U kunt op dinsdag terecht voor acne behandeling in Borne in Gezondheidscentrum ’t Dijkhuis.

 

Veilige acne behandelingen

Ons team van huidtherapeuten behandelt al vele jaren mensen met uiteenlopende huidproblemen. De huidtherapeuten zijn HBO opgeleid, aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici, BIG-geregistreerd en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Ze voeren acne behandelingen in Borne uit volgens de laatste ontwikkelingen. ZGT Helon is NIAZ geaccrediteerd en zeer goed beoordeeld door de Inspectie voor de Gezondheidszorg.

 

Wij zien u graag voor een acne behandeling in Borne!

Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.

 

 

Vergoed uw zorgverzekeraar ?

Helon kan niet aangeven of uw zorgverzekeraar deze behandeling wel of niet vergoedt.

Om te kijken of deze behandeling wel door uw zorgverzekeraar vergoed wordt,

kunt u uw zorgverzekeraar selecteren om een link naar hun pagina met vergoedingen te krijgen.

 

 

Ga naar een overzicht van vergoedingen van deze verzekeraar