Acne behandeling Hengelo

Acne kan op alle leeftijden voorkomen, bij zowel mannen als vrouwen. Meestal begint het rond de puberteit wanneer de huid verandert onder invloed van hormonen. Een paar puistjes krijgt iedereen wel, maar als het storend wordt en de huid schade dreigt op te lopen is het verstandig om het te laten behandelen. U kunt bij ZGT Helon terecht voor acne behandeling in Hengelo, Almelo en Borne.

 

Verschillende soorten acne behandelingen

Bij ZGT Helon worden verschillende soorten acne behandelingen aangeboden, bijvoorbeeld acne reinigende behandelingen, peelings, microneedling (Dermapen®) of microdermabrasie. Tijdens een intake wordt gekeken naar de huid en besproken welke resultaten wenselijk en haalbaar zijn. Vervolgens wordt een behandelplan opgesteld voor zowel de behandelingen in de praktijk, als producten die thuis gebruikt moeten worden. Welke behandelingen precies ingezet worden en hoeveel behandelingen nodig zullen zijn is onder andere afhankelijk van de indicatie, het verloop en de locatie op het lichaam. Alle acne behandelingen worden in Hengelo en Almelo aangeboden. Op de vestigingen in Borne is een beperkter behandelaanbod.

 

Veilige acne behandeling Hengelo

Onze huidtherapeuten voeren acne behandelingen in Hengelo al meer dan 17 jaar uit. ZGT Helon is NIAZ geaccrediteerd en zeer goed beoordeeld door de Inspectie voor de Gezondheidszorg. De huidtherapeuten zijn HBO opgeleid, BIG-geregistreerd, aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Afspraak maken Prijzen en vergoedingen

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.

 

 

Vergoed uw zorgverzekeraar ?

Helon kan niet aangeven of uw zorgverzekeraar deze behandeling wel of niet vergoedt.

Om te kijken of deze behandeling wel door uw zorgverzekeraar vergoed wordt,

kunt u uw zorgverzekeraar selecteren om een link naar hun pagina met vergoedingen te krijgen.

 

 

Ga naar een overzicht van vergoedingen van deze verzekeraar