Acne therapie Hengelo

Acne is een ontstekingsziekte van de talgklieren in de huid. Het kan veroorzaakt worden door een combinatie van factoren. Denk aan aanleg, hormonen, stress, omgevingsfactoren en het gebruik van cosmetica. Bijna iedereen krijgt in meer of mindere mate last van acne, vooral in de tienerjaren. Soms kan het wenselijk zijn om hiervoor behandelingen te ondergaan. U kunt bij ZGT Helon terecht voor acne therapie in Hengelo, Almelo en Borne.

 

Soorten acne therapie Hengelo

Bij ZGT Helon bieden wij verschillende methoden aan voor acne therapie, bijvoorbeeld acne reinigende behandelingen, microneedling (Dermapen®), peelings of microdermabrasie. Er vindt altijd eerst een intake plaats. Tijdens dit eerste gesprek kijkt de huidtherapeut naar de huid en bespreekt welke resultaten behaald kunnen worden. Er wordt vervolgens een behandelplan opgesteld voor de therapie in de praktijk en het productengebruik thuis. Hoe de therapie er precies uit zal zien en hoeveel behandelingen nodig zullen zijn is onder andere afhankelijk van de indicatie, het verloop van de klacht en de locatie op het lichaam. Alle vormen van acne therapie worden in Hengelo aangeboden.

 

Veilige acne therapie

Onze huidtherapeuten voeren acne therapie in Hengelo al meer dan 17 jaar uit. ZGT Helon is NIAZ geaccrediteerd en zeer goed beoordeeld door de Inspectie voor de Gezondheidszorg. De huidtherapeuten zijn HBO opgeleid, BIG-geregistreerd, aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Afspraak maken Prijzen en vergoedingen

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.

 

 

Vergoed uw zorgverzekeraar ?

Helon kan niet aangeven of uw zorgverzekeraar deze behandeling wel of niet vergoedt.

Om te kijken of deze behandeling wel door uw zorgverzekeraar vergoed wordt,

kunt u uw zorgverzekeraar selecteren om een link naar hun pagina met vergoedingen te krijgen.

 

 

Ga naar een overzicht van vergoedingen van deze verzekeraar