Overbeharing gezicht

Overbeharing in het gezicht kan voor veel mensen erg ontsierend zijn. Veel vrouwen krijgen na de menopauze geleidelijk meer overbeharing in het gezicht. Bij jonge vrouwen komt overbeharing in het gezicht ook voor. Overbeharing in het gezicht kan onderverdeeld worden in twee vormen: hypertrichosis en hirsutisme.

 

ZGT Helon biedt drie verschillende soorten behandelingen aan om overbeharing in het gezicht te verminderen.

 

Elektrisch epilatie is een methode die al een langere tijd wordt gebruikt om overbeharing in het gezicht te verminderen. Elektrische epilatie is vooral effectief bij lichte, grijze en witte haren. Voor donkere overbeharing in het gezicht adviseren de huidtherapeuten vrijwel altijd laserontharing.

 

Vanwege het feit dat laser op het pigment inwerkt kunnen alleen zwarte, donkerbruine en bruine haren behandeld worden met de laser. Lichte, blonde, grijze of rode haren kunnen niet behandeld worden met laser. Ook dunne donsbeharing zal weinig resultaat geven. Meer weten over de verschillen tussen diverse ontharingslasers en IPL apparaten? Wij leggen het u graag uit in ons blog

 

Ontharing door middel van ultrageluid is een techniek die ook toegepast kan worden bij overbeharing in het gezicht. De Applisonix Selectif Pro produceert ultrasone trillingen die naar de haarwortel worden geleid. Deze trillingen wordt in de haarwortel omgezet in warmte wat er uiteindelijk voor zorgt dat de haarwortel wordt beschadigd. De Applisonix kan toegepast worden bij alle haarkleuren en huidtypen.

 

Veilige behandeling

Onze huidtherapeuten zijn HBO opgeleid, aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici, BIG-geregistreerd en lid van de Nederlandse Vereniging van huidtherapeuten. De huidtherapeuten voeren de behandelingen bij overbeharing in het gezicht uit volgens de laatste kennis en ontwikkelingen. ZGT Helon is NIAZ geaccrediteerd en zeer goed beoordeeld door de Inspectie voor de Gezondheidszorg.

 

Vragen over overbeharing in het gezicht? 

Stel vrijblijvend uw vraag over overbeharing in het gezicht. Ook telefonisch bereikbaar op

(088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


Afspraak maken Prijzen en vergoedingen

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.

 

 

Vergoed uw zorgverzekeraar ?

Helon kan niet aangeven of uw zorgverzekeraar deze behandeling wel of niet vergoedt.

Om te kijken of deze behandeling wel door uw zorgverzekeraar vergoed wordt,

kunt u uw zorgverzekeraar selecteren om een link naar hun pagina met vergoedingen te krijgen.

 

 

Ga naar een overzicht van vergoedingen van deze verzekeraar