Overbeharing gezicht vrouw

Overbeharing in het gezicht bij vrouwen komt veel voor. Dit kan soms als heel storend ervaren worden. Behandelen van overbeharing in het gezicht van een vrouw kan op verschillende manieren. Indien de beharing donker van kleur is dan is laserontharing de meest geschikte methode.

 

Het laserlicht werkt in op het pigment in het haarzakje. Donkere overbeharing bevat veel pigment, dit pigment wordt door het laserlicht geabsorbeerd en omgezet in warmte. Deze warmte zorgt voor beschadiging van het haarzakje, zodat er geen nieuwe haar meer kan groeien.

 

Wanneer de beharing licht van kleur is wordt er gekeken naar andere behandelmogelijkheden zoals elektrische epilatie en ultrageluid ontharing.

 

Bij elektrische epilatie wordt een dun naaldje langs de haar in het haarzakje geschoven en wordt er enkele seconden stroom gegeven. Dit voelt u als warmte. Na elke behandeling worden de haren zwakker en dunner waarna ze uiteindelijk zullen verdwijnen. Elektrische epilatie wordt ingezet om blonde, witte, rossige en grijze haren te behandelen.

 

Bij ultrageluid ontharen wordt ultrasone trilling geproduceerd die door het apparaat via de haar naar de haarwortel worden geleid. Deze trilling wordt in de haarwortel omgezet in warmte en zo wordt een temperatuur bereikt waardoor de haarwortel dermate beschadigd dat de haar zich niet meer kan herstellen. Ultrageluid ontharen is pijnloos en wordt voornamelijk ingezet bij dunne vlasbeharing.

 

Veilige behandeling

Bij Helon werken wij al meer dan 17 jaar uitsluitend met de beste apparatuur van vooraanstaande leveranciers. Voor alle apparatuur gelden strenge eisen en worden, voordat ze bij ons komen, eerst uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid volgens de standaarden van ZGT. Binnen ZGT weren wij al meer dan 17 jaar met de LightSheer diodelaser. Deze geeft het beste resultaat. Benieuwd naar de verschillen tussen de diverse ontharingslasers? Onze huidtherapeuten leggen het u uit in ons blog

 

Vragen over overbeharing in het gezicht? 

Stel vrijblijvend uw vraag over overbeharing in het gezicht bij vrouwen. Ook telefonisch bereikbaar op (088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


Afspraak maken Prijzen en vergoedingen

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.

 

 

Vergoed uw zorgverzekeraar ?

Helon kan niet aangeven of uw zorgverzekeraar deze behandeling wel of niet vergoedt.

Om te kijken of deze behandeling wel door uw zorgverzekeraar vergoed wordt,

kunt u uw zorgverzekeraar selecteren om een link naar hun pagina met vergoedingen te krijgen.

 

 

Ga naar een overzicht van vergoedingen van deze verzekeraar