Definitief ontharen

 

Het begrip “definitief” ontharen wordt veel gebruikt voor o.a. laserontharing en elektrische epilatie. Het doet klinken alsof u na een behandeling definitief van uw beharing af bent. Dit is echter niet volledig zo. In de meeste gevallen bereik je met deze ontharingsmethodes 60 tot 80% haarvermindering. Het komt zeker voor dat vrijwel alle beharing verdwijnt, maar dit is niet bij iedereen hetzelfde. Ook is het niet te voorspellen wat er gedurende het leven nog gaat veranderen aan bijvoorbeeld uw hormoonhuishouding, medicatiegebruik etc. Deze factoren hebben allemaal invloed op haargroei.

 

Vragen over definitief ontharen?

Stel vrijblijvend uw vraag over definitief ontharen. Ook telefonisch bereikbaar op

(088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


 

Nu we de term definitief ontharen wat breder hebben uitgelegd komen we terug op welke methodes hiervoor gebruikt kunnen worden.

 

Veilige behandeling

Welke behandelmethode er gekozen wordt is afhankelijk van een aantal factoren zoals kleur en dikte van de beharing. Alle behandelingen worden uitgevoerd door huidtherapeuten van Helon. Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van ontharing en zullen u adviseren in uw keuze voor een behandeling.

 

Welke behandelmethode is voor mij geschikt?

De huidtherapeut zal samen met u kijken welke van onderstaande mogelijkheden het meest geschikt is voor het behandelen van de beharing die u weg wilt hebben.

  • Laserontharing: dit is de meest effectieve en snelle manier om ongewenste beharing op een veilige manier te verminderen. De laser produceert een zeer hoog geconcentreerde zuivere lichtbundel. Dit laserlicht wordt geabsorbeerd door het pigment van de haren en zet deze om in warmte. Deze warmte zorgt voor beschadiging van het haarzakje, zodat daaruit op den duur geen nieuwe haar meer kan groeien. Laserontharing door middel van de LightSheer Diode laser is geschikt voor zwarte, donkerbruine en bruine beharing.
  • Elektrische epilatie: deze methode wordt gebruikt om blonde, witte, rossige en grijze haren te behandelen en voornamelijk bij gezichtsbeharing. Er wordt een dun naaldje langs de haar in het haarzakje geschoven en er wordt enkele seconden stroom gegeven. Dit voelt u als warmte. De warmte die in het haarzakje geproduceerd wordt zorgt ervoor dat de haren steeds zwakker en dunner worden, waarna ze uiteindelijk zullen verdwijnen.
  • Ultra geluid ontharing: deze methode is geschikt voor alle haarkleuren en huidtypen, maar wordt voornamelijk ingezet bij lichte, dunne gezichtsbeharing. Deze behandeling is vrijwel pijnloos en daardoor uitermate geschikt voor de behandeling van de meest gevoelige gebieden zoals bovenlip en neus. Via de haar wordt het ultrageluid naar de haarwortel geleid waar de energie wordt omgezet in warmte. Deze warmte beschadigd het haarzakje zodanig dat de haar zich uiteindelijk niet meer kan herstellen.

 

Waarom bij Helon?

Alle huidtherapeuten van Helon zijn bevoegd en bekwaam om deze behandelingen uit te voeren. Zij volgen regelmatig trainingen om zo hun kennis en kunde up to date te houden. Sommige behandelingen kunnen risicovol zijn. Let bij de keuze voor een behandelaar daarom altijd op de geboden kwaliteit en veiligheid.

Afspraak maken Prijzen en vergoedingen

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.

 

 

Vergoed uw zorgverzekeraar ?

Helon kan niet aangeven of uw zorgverzekeraar deze behandeling wel of niet vergoedt.

Om te kijken of deze behandeling wel door uw zorgverzekeraar vergoed wordt,

kunt u uw zorgverzekeraar selecteren om een link naar hun pagina met vergoedingen te krijgen.

 

 

Ga naar een overzicht van vergoedingen van deze verzekeraar