Gezicht epileren

Gezichtsbeharing kan in verschillende vormen voorkomen. De beharing kan variëren van blond en dun tot donkere, stugge beharing. De hoeveelheid en kleur van beharing speelt een belangrijke rol in de keuze voor een behandeling. Bij ZGT Helon hebben we drie ontharingsmethoden die voor permanente vermindering kunnen zorgen.

 

  • Elektrische epilatie

Bij elektrische epilatie wordt een dun naaldje langs de haar in het haarzakje geschoven en wordt er enkele seconden stroom gegeven. Dit voelt u als warmte. Na elke behandeling worden de haren zwakker en dunner waarna ze uiteindelijk zullen verdwijnen. Elektrische epilatie wordt ingezet om blonde, witte, rossige en grijze haren te behandelen. Voor donkere haren adviseren wij vrijwel altijd laserontharing.

 

  • Ultrageluid ontharen

Bij ultrageluid ontharen wordt ultrasone trilling geproduceerd die door het apparaat via de haar naar de haarwortel worden geleid. Deze trilling wordt in de haarwortel omgezet in warmte en zo wordt een temperatuur bereikt waardoor de haarwortel dermate beschadigd dat de haar zich niet meer kan herstellen. Ultrageluid ontharen is pijnloos en wordt voornamelijk ingezet bij dunne vlasbeharing.

 

  • Laserontharing

Wanneer de beharing donker van kleur is kan deze verminderd worden door middel van laserontharing. Donkere beharing bevat veel pigment. Het pigment absorbeert het laserlicht en zet dit om in warmte. Deze warmte zorgt voor beschadiging in het haarzakje, zodat daar op den duur geen nieuwe haar meer kan groeien. Er zijn diverse lasers, wij werken met de Diodelaser omdat deze het meest effectief is en omdat dit meest permanente ontharingsmethode is. 

 

 

Veilige behandeling

Bij Helon werken wij al meer dan 17 jaar uitsluitend met de beste apparatuur van vooraanstaande leveranciers. Voor alle apparatuur gelden strenge eisen en worden, voordat ze bij ons komen, eerst uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid volgens de standaarden van ZGT.

 

Vragen over gezicht epileren?

Stel vrijblijvend uw vraag over gezicht epileren. Ook telefonisch bereikbaar op

(088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


Afspraak maken Prijzen en vergoedingen

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.

 

 

Vergoed uw zorgverzekeraar ?

Helon kan niet aangeven of uw zorgverzekeraar deze behandeling wel of niet vergoedt.

Om te kijken of deze behandeling wel door uw zorgverzekeraar vergoed wordt,

kunt u uw zorgverzekeraar selecteren om een link naar hun pagina met vergoedingen te krijgen.

 

 

Ga naar een overzicht van vergoedingen van deze verzekeraar