Overbeharing kind

Overbeharing ontstaat vaak rond de puberteit, echter kan het ook bij kinderen op jonge leeftijd optreden. De oorzaak van overbeharing bij een kind kan verschillend zijn, meestal spelen erfelijkheid en hormoonhuishouding een grote rol. Door de overbeharing kan een gevoel van schaamte en onzekerheid ontstaan bij het kind. De huidtherapeut kan in overleg met de ouders een passend behandelplan opstellen. De leeftijd van uw kind speelt een rol in de keuze voor het behandelplan.

 

Wanneer de beharing donker van kleur is kan deze verminderd worden door middel van laserontharing. Donkere beharing bevat veel pigment. Het pigment absorbeert het laserlicht en zet dit om in warmte. Deze warmte zorgt voor beschadiging in het haarzakje, zodat daar op den duur geen nieuwe haar meer kan groeien. Benieuwd wat het verschil is tussen verschillende ontharingslasers? Onze huidtherapeuten leggen het je graag uit in ons blog

 

Wanneer de beharing licht van kleur is wordt er gekeken naar andere behandelmogelijkheden zoals elektrische epilatie en ultrageluid ontharing.

 

Veilige behandeling

Ons team van huidtherapeuten behandelt al vele jaren kinderen met overbeharing. De huidtherapeuten voeren de behandeling uit volgens de laatste kennis en ontwikkelingen. Onze huidtherapeuten zijn HBO opgeleid, aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici, BIG-geregistreerd en lid van de Nederlandse Vereniging van huidtherapeuten. ZGT Helon is NIAZ geaccrediteerd en zeer goed beoordeeld door de Inspectie voor de Gezondheidszorg.

 

Vragen over overbeharing bij uw kind? 

Stel vrijblijvend uw vraag over overbeharing bij kinderen. Ook telefonisch bereikbaar op

(088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


Afspraak maken Prijzen en vergoedingen

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.

 

 

Vergoed uw zorgverzekeraar ?

Helon kan niet aangeven of uw zorgverzekeraar deze behandeling wel of niet vergoedt.

Om te kijken of deze behandeling wel door uw zorgverzekeraar vergoed wordt,

kunt u uw zorgverzekeraar selecteren om een link naar hun pagina met vergoedingen te krijgen.

 

 

Ga naar een overzicht van vergoedingen van deze verzekeraar