Overbeharing mannen

Iedere man heeft lichaamsbeharing, echter is de hoeveelheid per persoon verschillend. De laatste jaren zijn er verschillende opvattingen ontstaan over beharing bij de man. Bij ZGT Helon krijgen we steeds vaker vragen over definitief ontharen van beharing op de wangen, rug of borst bij mannen. Vanwege het feit dat de laser op pigment inwerkt zijn uitsluitend zwarte, donkerbruine en bruine haren geschikt. Indien het betreffende lichaamsdeel rode, blonde, grijze of witte haren bevat dan is eventueel elektrisch epilatie of ultrageluid ontharing een optie. Echter wordt bij deze techniek haartje voor haartje verwijderd wat erg tijdrovend is. De huidtherapeut zal vrijwel altijd voor laserontharing kiezen bij mannen met donkere overbeharing op de wangen, rug, borst of armen.

 

Laserontharing

Bij ZGT Helon werken we met de Lightsheer Diodelaser. Deze laser produceert een zeer hoog geconcentreerde zuivere lichtbundel van een bepaalde golflengte (810 nm). Deze lichtbundel wordt maar een fractie van een seconden uitgezonden op de huid. Het pigment van de haar absorbeert het laserlicht en zet dit om in warmte. Deze warmte zorgt voor een beschadiging van het haarzakje, zodat er geen nieuwe haar meer kan groeien.

 

Veilige behandeling

Laserontharing is een veilige, snelle en effectieve manier om ongewenste beharing te verminderen bij mannen en vrouwen. Bij Helon werken wij al meer dan 17 jaar uitsluitend met de beste apparatuur van vooraanstaande leveranciers. De laser waarmee wij werken is de Lightsheer Diodelaser van Laservision. Alle lasers worden, voordat ze bij ons komen, eerst uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid volgens de standaarden van ZGT (Ziekenhuisgroep Twente). Vervolgens worden ze minimaal tweemaal per jaar door de leveranciers gecontroleerd en onderhouden.

 

Vragen over overbeharing bij mannen? 

Stel vrijblijvend uw vraag over overbeharing bij mannen. Ook telefonisch bereikbaar op

(088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


Afspraak maken Prijzen en vergoedingen

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.

 

 

Vergoed uw zorgverzekeraar ?

Helon kan niet aangeven of uw zorgverzekeraar deze behandeling wel of niet vergoedt.

Om te kijken of deze behandeling wel door uw zorgverzekeraar vergoed wordt,

kunt u uw zorgverzekeraar selecteren om een link naar hun pagina met vergoedingen te krijgen.

 

 

Ga naar een overzicht van vergoedingen van deze verzekeraar