Overbeharing vrouwen

Overbeharing bij vrouwen kan soms een gevoel van onzekerheid en schaamte met zich meebrengen. De term overbeharing is uiteindelijk een persoonlijke opvatting, aangezien het nergens is vastgesteld wanneer het normale beharing betreft of overbeharing. Gelukkig zijn er meerdere behandelmogelijkheden om overbeharing bij vrouwen te verminderen. Bij overbeharing is het belangrijk dat onderzoek wordt gedaan naar de oorzaak. Indien medicatie de oorzaak is dan zou er wellicht gekeken kunnen worden of de medicatie aangepast kan worden. Is er sprake van een familiaire aanleg dan kunt u meestal zonder aanvullend onderzoek behandeld worden.

 

ZGT Helon biedt drie verschillende soorten behandelingen aan voor overbeharing bij vrouwen:

 

Elektrisch epilatie is een techniek die al lange tijd gedaan wordt, hierbij wordt een dun naaldje in het haarzakje geschoven. Vervolgens wordt er enkele seconden stroom gegeven, waardoor het haarzakje beschadigd raakt. Elektrisch epilatie wordt voornamelijk ingezet bij blonde, witte, rossige of grijze beharing. Voor donkere overbeharing adviseren de huidtherapeuten vrijwel altijd laserontharing.

 

Ultrageluid ontharen is een pijnloze methode waarbij ultrasone trillingen worden geproduceerd naar de haarwortel. Deze trilling wordt in de haarwortel omgezet in warmte, waardoor een temperatuur wordt bereikt wat zorgt voor  beschadiging van de haarwortel. Op den duur is de haarwortel dermate beschadigd waardoor herstel niet meer mogelijk is. Ultrageluid ontharen wordt voornamelijk ingezet bij dunne vlasbeharing.

 

Indien de beharing donker pigment bevat dan is laserontharing de meest geschikte behandeling. Het pigment absorbeert het laserlicht en zet dit om in warmte. Deze warmte zorgt voor een beschadiging in het haarzakje. Op den duur is het haarzakje dermate beschadigd dat er geen nieuwe haar meer kan groeien. Wij werken met de Diodelaser. Benieuwd naar het verschil tussen de diverse lasers? Onze huidtherapeuten vertellen je er alles over in ons blog

 

Veilige behandeling

Bij Helon werken wij al meer dan 17 jaar uitsluitend met de beste apparatuur van vooraanstaande leveranciers. Voor alle apparatuur gelden strenge eisen en worden, voordat ze bij ons komen, eerst uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid volgens de standaarden van ZGT.

 

Vragen over overbeharing bij vrouwen?

Stel vrijblijvend uw vraag over overbeharing bij vrouwen. Ook telefonisch bereikbaar op

(088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


Afspraak maken Prijzen en vergoedingen

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.

 

 

Vergoed uw zorgverzekeraar ?

Helon kan niet aangeven of uw zorgverzekeraar deze behandeling wel of niet vergoedt.

Om te kijken of deze behandeling wel door uw zorgverzekeraar vergoed wordt,

kunt u uw zorgverzekeraar selecteren om een link naar hun pagina met vergoedingen te krijgen.

 

 

Ga naar een overzicht van vergoedingen van deze verzekeraar