Vitiligo 

Vitiligo is een niet besmettelijke aandoening waarbij de huid en het haar pigment verliezen en waarbij melk-witte plekken van verschillende grootte en vorm ontstaan. Behalve een medisch probleem is vitiligo vooral een belangrijk sociaal-psychologisch probleem. 
Vitiligoplekken vindt men vaak rondom lichaamsopeningen, in de lichaamsplooien bij de geslachtsorganen, op drukplaatsen, op handen en voeten, op plaatsen van herhaald trauma (letsel) en in het gelaat.

 

Vragen over vitiligo?

Stel vrijblijvend uw vraag over vitiligo. Ook telefonisch bereikbaar op (088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


 

Tot op heden is er geen enkele behandeling beschikbaar die vitiligo volledig kan genezen. Met de huidige behandelmogelijkheden kan in de meeste gevallen wel een acceptabele graad van repigmentatie (terugkeer van pigment) in de witte plekken worden bereikt en verder verlies van pigmentatie worden tegengegaan. De behandeling duurt in het algemeen lang, dat wil zeggen maanden tot jaren. Aangeraden wordt om zo snel mogelijk met behandeling te starten, nadat de ziekte is vastgesteld . Het is gebleken dat hoe langer de vitiligo bestaat en hoe uitgebreider de vitiligo is, hoe slechter de reactie zal zijn op de gegeven behandeling. 

 

Last van vitiligo? 

Helon biedt de volgende behandelingen voor vitiligo aan:

Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Prijzen en vergoedingen

Laserapparatuur van Helon

  Bekijk hier het overzicht

 

Vergoed uw zorgverzekeraar ?

Helon kan niet aangeven of uw zorgverzekeraar deze behandeling wel of niet vergoedt.

Om te kijken of deze behandeling wel door uw zorgverzekeraar vergoed wordt,

kunt u uw zorgverzekeraar selecteren om een link naar hun pagina met vergoedingen te krijgen.

 

 

Ga naar een overzicht van vergoedingen van deze verzekeraar