Huidkliniek

Niet iedereen is gezegend met een gave huid. Dit kan voor veel frustraties zorgen. De onzekerheid waar mensen met huidproblemen mee kunnen kampen, wordt vaak onderschat. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hier op een verantwoorde manier iets aan te veranderen. Deze mogelijkheid bieden wij bij Helon.

 

In onze huidkliniek bieden wij een compleet scala aan behandelingen op het gebied van bijna elke vorm van huidproblematiek. Deze behandelingen zijn onderverdeeld bij drie afdelingen:

  • Helon Huid- en Laserkliniek
  • Helon Esthetiek
  • Helon Huid- en Oedeemtherapie

 

Vragen over onze huidkliniek?

Stel vrijblijvend uw vraag over onze huidkliniek. Ook telefonisch bereikbaar op

(088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


 

Helon Huid- en Laserkliniek

Gericht op medische en cosmetische huid- en laserbehandelingen voor onder andere overbeharing, couperose, beenvaatjes, wijnvlekken, schimmelnagels, pigmentstoornissen en het verwijderen van tatoeages. We gebruiken hiervoor moderne laserapparatuur en –technieken.

 

Helon Esthetiek

Voor het verminderen van rimpels, het verfraaien van gezichtscontouren, het voller maken van de lippen etc. kunt u bij de dermatoloog van ZGT Helon terecht voor behandelingen met onder andere fillers.

 

Helon Huid- en Oedeemtherapie

Gericht op behandeling, extra verzorging en revalidatie van uw huid. Hieronder valt onder andere elektrische epilatie, acnetherapie, oedeemtherapie, littekenmassage en –therapie, dermatografie (medische tatoeage), dermapen en microdermabrasie.

 

Vergoeding

Alle behandelingen worden uitgevoerd door, en onder medische supervisie van, BIG-geregistreerde dermatologen en huidtherapeuten. Hiermee voldoen wij aan de voorwaarden van veel zorgverzekeraars om voor een eventuele vergoeding in aanmerking te komen.

 

Vestigingen

Onze hoofdvestiging vindt u in de zorgboulevard van ZGT ziekenhuislocatie Hengelo, Geedinksweg 139-53 te Hengelo.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij ook vestigingen op andere locaties: ZGT ziekenhuislocatie Almelo en Borne.

 

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.

 

Waarom Helon?

Wij vinden persoonlijke aandacht voor u en uw huid zeer belangrijk. Alle huidtherapeuten van Helon zijn bevoegd en bekwaam om alle behandelingen op gebied van huidproblematiek uit te voeren. Zij volgen regelmatig trainingen om zo hun kennis en kunde up to date te houden. Sommige behandelingen kunnen risicovol zijn. Let bij de keuze voor een behandelaar daarom altijd op de geboden kwaliteit en veiligheid.

Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.