Huidbehandeling

Bent u niet tevreden met uw huid? Heeft u last van acne, couperose, pigmentvlekken of bijvoorbeeld huidveroudering? Dan is er bij ZGT Helon veelal een geschikte huidbehandeling te vinden. Met een breed scala aan behandelmogelijkheden zijn wij gericht op alle vormen van huidproblematiek. Dit kan zowel medisch als cosmetisch zijn.

 

Heeft u vragen over een huidbehandeling?

Stel vrijblijvend uw vraag over een huidbehandeling. Ook telefonisch bereikbaar op

(088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


 

Er is een onderscheid te maken tussen medische en cosmetische behandelingen, maar deze lopen ook vaak door elkaar. Een huidprobleem kan een medische oorzaak hebben, maar cosmetisch voor iemand niet storend zijn. En andersom kan een cosmetisch probleem iemand zelfs medische klachten geven.

 

Welke huidproblematiek dan ook, bij ZGT Helon kijken we altijd naar wat voor u de beste huidbehandeling is. Mocht dit met onze huidbehandelingen niet mogelijk zijn doen wij ons best om u met een gericht advies verder te helpen.

 

De verschillende huidbehandelingen zijn bij ZGT Helon onderverdeeld in drie categorieën:

  • Helon Huid- en Laserkliniek
  • Helon Esthetiek
  • Helon Huid- en Oedeemtherapie

 

Hierbij kunt u denken aan laserbehandelingen voor o.a. pigmentvlekken, overbeharing, couperose, wijnvlekken, beenvaatjes, ouderdomswratten, schimmelnagels, het verwijderen van tatoeages etc.

 

Behandelingen door dermatoloog Dr. David Njoo. Gericht op het verminderen van rimpels, het verfraaien van gezichtscontouren, het voller maken van de lippen etc. door middel van injectables.

 

Hieronder vallen alle overige behandelmogelijkheden. Denk hierbij aan o.a. elektrische epilatie, oedeemtherapie, dermapen, littekentherapie, wenkbrauwtatoeage, tepelhoftatoeage, acnetherapie etc.

 

Voor een compleet overzicht van alle mogelijkheden leest u hier verder.

 

Vergoeding voor huidbehandelingen

Alle huidbehandelingen worden uitgevoerd door, en onder medische supervisie van, BIG-geregistreerde dermatologen en huidtherapeuten. Hiermee voldoen wij aan de voorwaarden van veel zorgverzekeraars om voor een eventuele vergoeding in aanmerking te komen. In de meeste aanvullende verzekeringen zit een budget voor huidbehandelingen in het gezicht. Vraag uw zorgverzekeraar naar de voorwaarden.

 

Waarom Helon?

Alle huidtherapeuten van Helon zijn bevoegd en bekwaam om alle huidbehandelingen uit te voeren. Zij volgen regelmatig trainingen om zo hun kennis en kunde up to date te houden. Sommige behandelingen kunnen risicovol zijn. Let bij de keuze voor een behandelaar daarom altijd op de geboden kwaliteit en veiligheid.

Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.