Huidkliniek Almelo

Niet iedereen is gezegend met een mooie en gezonde huid. Bij ZGT Helon (Huid- en Laserkliniek Oost Nederland) kunt u terecht voor zowel medische- als cosmetische huidbehandelingen. Onze huidkliniek in Almelo bevindt zich in de zorgboulevard van ZGT. Daarnaast hebben wij ook vestigingen in Hengelo (hoofdvestiging) en Borne.

 

Behandelingen in huidkliniek Almelo

In de huidkliniek in Almelo bieden wij verschillende behandelingen aan voor onder andere acne(littekens), lymfoedeem, lipoedeem, overbeharing en huidveroudering. Tijdens een intake wordt het probleem besproken en gekeken welke behandelmogelijkheden er zijn. Wilt u een afspraak maken in onze huidkliniek in Almelo? U kunt contact opnemen via onze website of bellen met 088-7084990.

 

Veiligheid huidkliniek

ZGT Helon bestaat al meer dan 17 jaar. In 2009 zijn wij uitgebreid met een huidkliniek in Almelo. Helon is als praktijk NIAZ geaccrediteerd en zeer goed beoordeeld door de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Alle huidtherapeuten zijn BIG-geregistreerd, HBO opgeleid, lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

De huidtherapeuten in onze huidkliniek in Almelo heten u van harte welkom!

Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.