Huidspecialist Almelo

Al meer dan 15 jaar zijn de huidtherapeuten van ZGT Helon specialist op het gebied van huidproblemen en de behandeling hiervan. Sinds 2009 worden behandelingen niet meer enkel uitgevoerd op onze hoofdvestiging in Hengelo, maar ook op andere vestigingen waaronder in ZGT Almelo.

De titel “huidtherapeut” is beschermd en mag alleen gebruikt worden door therapeuten die de HBO opleiding huidtherapie hebben gevolgd. “Huidspecialist” is echter een term die wij niet vaak gebruiken omdat dit geen beschermde titel is. Dit houdt in dat deze titel door iedereen (ook mensen zonder enige ervaring of opleiding) gebruikt kan worden.

 

Wat doet een huidtherapeut?

Een huidtherapeut is een paramedisch huidspecialist die mensen behandelt met een gezonde, zieke of beschadigde huid. Onze therapeuten hebben jarenlange ervaring in de behandeling van bijvoorbeeld overbeharing, lymf- en lipoedeem, acne(littekens), couperose, pigmentvlekken en andere soorten huidproblemen. Bij onze huidspecialist in Almelo bent u dus in goede handen.

 

Hoe komt u bij ons terecht?

Het komt vaak voor dat mensen vanaf de poli dermatologie rechtstreeks naar onze huidspecialist in Almelo doorverwezen worden. Komt u in aanmerking voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar? In dat geval kan het nodig zijn om de verwijsbrief van uw huisarts of specialist mee te nemen. Niet in alle gevallen is dit nodig. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw verzekering niet vereist dat u op verwijzing van een arts komt, of dat de behandeling die u ondergaat sowieso niet voor vergoeding in aanmerking komt. U kunt dus ook altijd op eigen initiatief contact met ons opnemen.

 

Onze huidspecialist in Almelo helpt u graag verder!

Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.