Huidtherapeut Almelo

Bij ZGT Helon werkt een team van zeven huidtherapeuten. Daarvan is dagelijks, met uitzondering van donderdagen, één huidtherapeut in Almelo aanwezig. Op deze vestiging in Almelo bieden wij verschillende behandelingen aan voor onder andere acne(littekens), lymfoedeem, lipoedeem, overbeharing en huidveroudering.

Wilt u een afspraak bij onze huidtherapeut in Almelo? U kunt bellen of contact opnemen via de website voor het plannen van een intake. In dit gesprek worden het probleem en de mogelijke behandeling uitvoerig in kaart gebracht

 

Wat is een huidtherapeut?

Een huidtherapeut is een paramedisch specialist die mensen behandelt met een gezonde, zieke of beschadigde huid. De titel “huidtherapeut” is beschermd en mag alleen gebruikt worden door therapeuten die de HBO opleiding huidtherapie hebben gevolgd. Bij onze huidtherapeut in Almelo bent u dus in goede handen.

 

Let op, er worden tegenwoordig veel termen gebruikt als huidspecialist, huidconsultant en laserspecialist. Dit zijn echter géén beschermde titels en mogen dus door iedereen (ook mensen zonder opleiding) gebruikt worden.

 

Veiligheid

ZGT Helon bestaat al meer dan 15 jaar. Helon is als praktijk NIAZ geaccrediteerd en zeer goed beoordeeld door de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Alle huidtherapeuten zijn BIG-geregistreerd, HBO opgeleid, lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

De huidtherapeut in Almelo heet u van harte welkom!