Huidtherapeut Borne

Bij ZGT Helon werkt een team van zeven huidtherapeuten. Daarvan is één keer per week een huidtherapeut in Borne aanwezig in 't Dijkhuis. Op deze vestiging in Borne bieden wij verschillende behandelingen aan voor onder andere acne, lymfoedeem en lipoedeem.

 

Wilt u een afspraak bij een huidtherapeut in Borne? U kunt bellen of contact opnemen via de website voor het plannen van een intake. In dit eerste gesprek worden het probleem en de mogelijke behandeling uitvoerig in kaart gebracht

 

Wat is een huidtherapeut?

Een huidtherapeut is een paramedisch specialist die mensen behandelt met een gezonde, zieke of beschadigde huid. De titel “huidtherapeut” is beschermd en mag alleen gebruikt worden door therapeuten die de HBO opleiding huidtherapie hebben gevolgd. Bij onze huidtherapeut in Borne bent u dus in goede handen.

 

Veiligheid

ZGT Helon bestaat al meer dan 17 jaar. Helon is als praktijk NIAZ geaccrediteerd en zeer goed beoordeeld door de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Alle huidtherapeuten zijn BIG-geregistreerd, HBO opgeleid, lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

De huidtherapeut in Borne heet u van harte welkom!

Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.