Huidtherapeut Borne

Bij ZGT Helon werkt een team van zeven huidtherapeuten. Daarvan is twee keer per week een huidtherapeut in Borne aanwezig. Op dinsdag houdt de huidtherapeut spreekuur in ’t Dijkhuis en op de donderdag in de Fleminghof. Op deze twee vestigingen in Borne bieden wij verschillende behandelingen aan voor onder andere acne, lymfoedeem en lipoedeem.

 

Wilt u een afspraak bij een huidtherapeut in Borne? U kunt bellen of contact opnemen via de website voor het plannen van een intake. In dit eerste gesprek worden het probleem en de mogelijke behandeling uitvoerig in kaart gebracht

 

Wat is een huidtherapeut?

Een huidtherapeut is een paramedisch specialist die mensen behandelt met een gezonde, zieke of beschadigde huid. De titel “huidtherapeut” is beschermd en mag alleen gebruikt worden door therapeuten die de HBO opleiding huidtherapie hebben gevolgd. Bij onze huidtherapeut in Borne bent u dus in goede handen.

 

Veiligheid

ZGT Helon bestaat al meer dan 17 jaar. Helon is als praktijk NIAZ geaccrediteerd en zeer goed beoordeeld door de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Alle huidtherapeuten zijn BIG-geregistreerd, HBO opgeleid, lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

De huidtherapeut in Borne heet u van harte welkom!