Huidtherapie

Huidtherapie omvat alles wat te maken heeft met huidproblematiek en de behandeling daarvan. De huid is het grootste orgaan en een gezonde huid is erg belangrijk. In het vakgebied van huidtherapie werken huidtherapeuten samen met u naar een gezonde huid.

 

Vragen over huidtherapie?

Stel vrijblijvend uw vraag over huidtherapie. Ook telefonisch bereikbaar op

(088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


 

Een huidtherapeut heeft een 4-jarige HBO opleiding doorlopen aan de Hogeschool Utrecht of de Haagse Hogeschool. De titel huidtherapeut is een beschermde titel en met het beroep vallen wij onder artikel 34 van de wet BIG (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Huidtherapeuten kunnen werkzaam zijn in een zelfstandige praktijk, een paramedisch centrum of een ziekenhuis. ZGT Helon is een huid- en laserkliniek binnen de muren van het ZGT (Ziekenhuisgroep Twente). Hierdoor voldoen wij aan de kwaliteitseisen van het ZGT. Ook zijn wij aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici en bij de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten.

 

Wie zijn wij?

ZGT Helon biedt al meer dan 17 jaar een compleet scala aan behandelingen op het gebied van bijna elke vorm van huidproblematiek. Zowel medische als cosmetische behandelingen worden aangeboden. Alle teamleden van Helon en onze cliënten hebben gemeen dat we behoefte hebben aan een gezonde en verzorgde huid. Lekker in uw vel zitten nemen wij heel letterlijk. Wij begrijpen uit persoonlijke en professionele ervaring hoe groot het psychische en lichamelijke effect kan zijn, wanneer u zich niet zeker voelt over uw huid.

 

Vergoeding

Doordat alle behandelingen worden uitgevoerd door, en onder medische supervisie van, huidtherapeuten en dermatologen van ZGT, voldoen wij aan de voorwaarden van veel zorgverzekeraars om voor een eventuele vergoeding in aanmerking te komen.

 

Vestigingen

Onze hoofdvestiging vindt u aan de zorgboulevard van ZGT ziekenhuislocatie Hengelo, Geerdinksweg 139-55 te Hengelo.

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij ook vestigingen op andere locaties, namelijk in ZGT ziekenhuislocatie Almelo en Borne.

 

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren. Een compleet overzicht van de behandelmogelijkheden per locatie, adressen, openingstijden en routebeschrijvingen kunt u vinden op onze website.

 

Waarom Helon?

Alle huidtherapeuten van Helon zijn bevoegd en bekwaam om alle behandelingen op gebied van huidproblematiek uit te voeren. Zij volgen regelmatig trainingen om zo hun kennis en kunde up to date te houden. Sommige behandelingen kunnen risicovol zijn. Let bij de keuze voor een behandelaar daarom altijd op de geboden kwaliteit en veiligheid.

Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.