Huidtherapie Almelo

ZGT Helon is een huid- en laserkliniek die gespecialiseerd is in allerlei soorten huidproblemen en de behandeling daarvan. De kliniek is opgericht in 2000 in het ziekenhuis in Hengelo en door de jaren heen zijn er verschillende vestigingen bijgekomen. De afdeling huidtherapie Almelo is geopend in 2010 en inmiddels uitgegroeid tot onze op twee na grootste vestiging.

Op deze vestiging in Almelo worden verschillende behandelingen aangeboden voor onder andere lymfoedeem, lipoedeem, acne(littekens), huidveroudering en overbeharing.

 

Wilt u een afspraak bij huidtherapie Almelo? U kunt telefonisch contact opnemen of het contactformulier op de website invullen voor het plannen van een intake. In dit eerste gesprek worden uw probleem en de mogelijke behandelingen uitvoerig in kaart gebracht.

 

Wat is huidtherapie?

Huidtherapie is beschermde titel voor een paramedisch beroep. Huidtherapeuten behandelen mensen met een gezonde, zieke of beschadigde huid. Een huidtherapeut heeft de HBO opleiding huidtherapie gevolgd en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici. Bij huidtherapie Almelo bent u dus in goede handen.

 

Pas op waar u een behandeling ondergaat! Tegenwoordig worden door sommige behandelaars verschillende termen gebruikt zoals huidspecialist, laserspecialist en huidconsulent. Dit zijn géén beschermde titels en mogen dus door iedereen (ook mensen zonder opleiding) gebruikt worden.

 

Kwaliteit en veiligheid

ZGT Helon bestaat al meer dan 15 jaar. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan en altijd gewerkt naar veilige en kwalitatief hoogstaande zorg. ZGT Helon is NIAZ geaccrediteerd en heeft een zeer goede beoordeling ontvangen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg.

 

Onze afdeling huidtherapie Almelo heet u van harte welkom!

Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.