Huidtherapie Borne

ZGT Helon heeft oplossingen voor een breed scala aan huidproblemen. De huid- en laserkliniek is in 2000 opgericht in het ziekenhuis in Hengelo. Om onze cliënten zorg dicht bij huis te kunnen bieden, zijn er sindsdien verschillende vestigingen bijgekomen. De afdeling huidtherapie Borne is al vele jaren gevestigd in Gezondheidscentrum ’t Dijkhuis.

 

Op deze vestiging in Borne worden verschillende behandelingen aangeboden voor onder andere lipoedeem, lymfoedeem, littekens, acne(littekens), huidveroudering en overbeharing.

 

Hebt u interesse in een afspraak bij huidtherapie Borne? U kunt ons bellen of het contactformulier op onze website invullen. Wij plannen graag een intake voor u in. In dit eerste gesprek wordt uw probleem in kaart gebracht en neemt de huidtherapeut uitvoerig de tijd om de mogelijke behandelingen met u te bespreken.

 

Waarom huidtherapie?

De huid is ons grootste orgaan. Onze huid beschermt ons tegen allerlei (schadelijke) invloeden van buitenaf. Toch wordt soms vergeten dat wij onze huid ook moeten beschermen en verzorgen om deze sterk en gezond te houden. Huidtherapeuten zijn paramedische behandelaars die gespecialiseerd zijn in het behandelen van mensen met een gezonde, zieke of beschadigde huid. De afdeling huidtherapie Borne werkt veel samen met de fysiotherapeuten in Borne om een effectieve behandeling te bieden aan mensen met verschillende vormen van oedeem.

 

Kwaliteit en veiligheid

Al meer dan 15 jaar biedt ZGT Helon behandelingen voor allerlei soorten huidproblemen. Onze huidtherapeuten hebben de HBO opleiding huidtherapie gevolgd en zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici. Bij huidtherapie Borne bent u dus in goede handen. ZGT Helon is NIAZ geaccrediteerd en heeft een zeer goede beoordeling ontvangen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg.

 

Onze afdeling huidtherapie Borne heet u van harte welkom in ’t Dijkhuis!

Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.