Laserkliniek

Bij Helon hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van medische en cosmetische laserbehandelingen. Met de modernste laserapparatuur is het relatief eenvoudig diverse huidaandoeningen te behandelen.

 

Het voordeel van onze laserkliniek is dat er wordt gewerkt volgens de kwaliteits- en veiligheidsnormen van ZGT (Ziekenhuisgroep Twente). Binnen de kliniek werken dermatologen en huidtherapeuten die werkzijn zijn in ZGT Almelo en ZGT Hengelo. Bij de intake krijgt u een deskundig advies en een goed zicht op het uiteindelijke resultaat.

 

Vragen over onze laserkliniek?

Stel vrijblijvend uw vraag over onze laserkliniek. Ook telefonisch bereikbaar op

(088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


 

Laserontharing is een veilige, snelle en effectieve manier om ongewenste beharing te verminderen. De LightSheer diodelaser produceert een zeer hoog geconcentreerde zuivere lichtbundel van een bepaalde golflengte (805 nm). Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het pigment van de haren en zet deze om in warmte. Deze warmte zorgt voor beschadiging van het haarzakje, zodat daaruit op den duur geen nieuwe haar meer kan groeien.

 

Vaatlaserbehandelingen kunnen toegepast worden bij rode, roodblauwe tot paarse verkleuring van de huid, die berusten op een te veel aan vaatjes of vaatverwijding zoals wijnvlekken, couperose, rode littekens, spider naevi en beenvaatjes. De Vbeam vaatlaser (595 nm) produceert een zuivere lichtbundel die door de bovenste huidlaag heengaat en in de diepte van de huid de storende bloedvaatjes laat verschrompelen.

 

Pigmentlaserbehandelingen, d.m.v. de Sinon WaveLight Q-Switched Ruby laser (694 nm), kunnen toegepast worden bij verschillende soorten huidverkleuringen. Zowel lichaamseigen (lever- en ouderdomsvlekken, sproeten etc.) als niet lichaamseigen (tatoeages, ijzerophoping etc.) pigment kan worden behandeld. De pigmentlaser produceert een zuivere lichtbundel die door de bovenste huidlaag heen gaat. De zeer korte laser impuls veroorzaakt een explosie van energie in het pigment waardoor dit uiteenvalt in zeer kleine deeltjes. Deze steeds kleiner gemaakte deeltjes worden in de weken na de behandeling door het lichaam opgeruimd waardoor de verkleuring zal verminderen.

 

Door schimmelnagels met laser (Fox) te behandelen kunnen de kleur en structuur van de nagels verbeteren en kan de schimmel, in het meest gunstige geval, zelfs genezen. Tijdens de behandeling gaat het laserlicht door de nagel zelf tot op het nagelbed en beschadigt de schimmel. Meestal zijn meerdere behandelingen in kuurvorm nodig (3-4) en soms kan het noodzakelijk zijn de behandeling op termijn te herhalen.

 

Een overzicht van de laserapparatuur in onze laserkliniek vindt u hier.

 

Waarom Helon?

Alle huidtherapeuten van Helon zijn bevoegd en bekwaam om behandeling met laserapparatuur uit te voeren. Zij volgen regelmatig trainingen om zo hun kennis en kunde up to date te houden. Laserbehandelingen kunnen risicovol zijn. Let bij de keuze voor een behandelaar daarom altijd op de geboden kwaliteit en veiligheid.

Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.