Laserbehandeling

ZGT Helon werkt met geavanceerde en veilige laserapparatuur zodat we optimale resultaten kunnen bereiken met een laserbehandeling. Wij hebben al meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van zowel medische als cosmetische laserbehandelingen. Het voordeel van onze laserkliniek is dat er wordt gewerkt volgens de kwaliteits- en veiligheidsnormen van ZGT (Ziekenhuisgroep Twente). Wij werken met professionele apparatuur, gekwalificeerd personeel, zijn NIAZ-gecertificeerd en voldoen aan alle laserveiligheidseisen.

 

Een laserbehandeling kan voor veel verschillende huidproblemen oplossing bieden. Heeft u storende vaatjes, pigmentvlekken, schimmelnagels, overbeharing of bijvoorbeeld een tatoeage waar u spijt van heeft? Dit is allemaal mogelijk.

 

Heeft u vragen over een laserbehandeling?

Stel vrijblijvend uw vraag over laserbehandelingen. Ook telefonisch bereikbaar op

(088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


 

  • Overbeharing

Storende gezichts- of lichaamsbeharing kan een grote impact hebben op uw leven. Overbeharing kent vele varianten. Om deze beharing veilig, snel en effectief te verminderen kunt u bij Helon terecht voor laserontharing. De Lightsheer Diodelaser produceert een zeer hoog geconcentreerde zuivere lichtbundel van een bepaalde golflengte (810 nm). Deze lichtbundel wordt maar een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het pigment van de haren en zet deze om in warmte. Deze warmte zorgt voor beschadiging van het haarzakje, zodat daaruit op den duur geen nieuwe haar meer kan groeien. Omdat het laserlicht alleen bij het pigment in het haarzakje kan komen, blijft de huid zelf ontzien.

 

  • Vaatproblematiek

Bij vaatproblematiek kunt u denken aan couperose, wijnvlekken, spider naevi, beenvaatjes etc. Vrijwel bij alle rode, roodblauwe tot paarse verkleuring van de huid, die berusten op een te veel aan vaatjes of vaatverwijding kan vaatlaserbehandeling toegepast worden. De Vbeam vaatlaser (595 nm) produceert een zuivere lichtbundel die door de bovenste huidlaag heengaat en in de diepte van de huid de storende bloedvaatjes laat verschrompelen.

 

  • Pigmentvlekken en tatoeages

Voor de behandeling van pigmentafwijkingen en het verwijderen van tatoeages wordt de Sinon WaveLight Q-Switched Ruby pigmentlaser (694 nm) toegepast. De pigmentlaser produceert een zuivere lichtbundel die door de bovenste huidlaag heen gaat. De zeer korte laser impuls veroorzaakt een explosie van energie in het pigment waardoor dit uiteenvalt in zeer kleine deeltjes. Deze steeds kleiner gemaakte deeltjes worden in de weken na de behandeling door het lichaam opgeruimd waardoor de pigmentverkleuring of het pigment van de tatoeage zal verminderen.

 

  • Schimmelnagels

Schimmelnagels zijn verdikte, brokkelige of verkleurde nagels, veroorzaakt door een schimmelinfectie. Bij Helon kunt u terecht voor laserbehandelingen d.m.v. de Fox laser (1064 nm). Deze laser kan de kleur en structuur van de nagels verbeteren en kan de schimmel, in het meest gunstige geval, zelfs genezen. Tijdens de behandeling gaat het laserlicht door de nagel zelf tot op het nagelbed en beschadigt de schimmel. Meestal zijn meerdere behandelingen in kuurvorm nodig en soms kan het noodzakelijk zijn de behandeling op termijn te herhalen.

 

Een overzicht van de laserapparatuur in onze laserkliniek vindt u hier.

 

Waarom Helon?

Alle huidtherapeuten van Helon zijn bevoegd en bekwaam om behandeling met laserapparatuur uit te voeren. Zij volgen regelmatig trainingen om zo hun kennis en kunde up to date te houden. Laserbehandelingen kunnen risicovol zijn. Let bij de keuze voor een behandelaar daarom altijd op de geboden kwaliteit en veiligheid.

Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.