Dé huid- en laserspecialist van Twente

Helon heeft vestigingen in Almelo en Hengelo en is al meer dan 17 jaar gespecialiseerd in medische en cosmetische huidbehandelingen. Onze huidtherapeuten en dermatologen staan bekend om hun zorgvuldigheid, professionaliteit en persoonlijke aandacht. Zij werken onderling nauw samen om u de beste behandeling te geven, passend bij uw huid. 

 

Gecertificeerd en veilig​

Helon heeft kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom werken wij alleen met de beste apparatuur, verkopen wij A-kwaliteit huidverzorgingsproducten, zijn wij NIAZ-gecertificeerd en voldoen wij aan alle wettelijke laserveiligheidseisen.

 

Gekwalificeerd personeel

Ons personeel volgt regelmatig trainingen en opleidingen en staat onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Alle huidtherapeuten van Helon zijn ervaren professionals en:

  • HBO opgeleid
  • BIG-geregistreerd
  • Ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici
  • Lid van de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten

 

De 3 afdelingen van Helon

Helon heeft haar dienstverlening onderverdeeld in drie afdelingen met 1 centrale receptie. Onze specialisten werken per afdeling met de beste apparatuur, in een schone, veilige en prettige omgeving.
 

 

Helon Huid- en Laserkliniek

In onze huid- en laserkliniek zijn alle faciliteiten volgens de hoogste wettelijke normen ingericht. U kunt hier terecht voor: 

 

Helon Esthetiek

Voor cosmetische ingrepen heeft Helon een afdeling Esthetiek. Hier vinden de behandelingen plaats voor huidverjonging en huidverbetering met:

Helon Huid- en Oedeemtherapie 

Onze huidtherapeuten hebben een hygiënische en discrete ruimte om te werken aan behandeling, revalidatie en intensieve verzorging als het gaat om:

 

Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.