Laserbehandeling voor couperose

Jane K. - 48 jaar

Sinds mijn 30e had ik steeds meer last van couperose in mijn gezicht en decoletee. Tegen de tijd dat ik 47 was werd het zo storend dat ik ben gaan zoeken naar een mogelijke behandelmethode. Via reclame in de krant las ik over Helon en besloot ik een afspraak te maken voor een intake gesprek. Tijdens  mijn intake gesprek vertelde de huidtherapeut dat mijn couperose goed te behandelen was. Zij raadde mij aan om de laserbehandeling te doen.

In 2013 heb ik drie laserbehandelingen gehad. De behandelingen waren niet pijnlijk, maar te vergelijken met kleine elastiekjes die tegen je huid geschoten worden.

 

Na iedere behandeling had ik last van blauwe plekken en vochtophoping, maar dit ging na een paar dagen over. Hierover was ik van te voren al geinformeerd. Zelfs na de eerste behandeling was een duidelijke verbetering zichtbaar. Na de derde behandeling was mijn  couperose zo goed als verdwenen.

In de loop van 2014 zag ik dat een paar bloedvaatjes toch weer gesprongen waren en heb ik nog een vervolgbehandeling gehad. Tot op heden ben ik nog steeds heel erg tevreden met het resultaat. Er zijn voor- en na- foto’s van mijn gezicht gemaakt, waarop duidelijk te zien is hoe succesvol de behandeling was. Ik wil daarom iedereen die last heeft van couperose deze behandeling aanraden.

 

Tijdens mijn behandeling waren mijn huidtherapeut en haar collega’s erg vriendelijk en behulpzaam en tevens heel vakkundig. De behandelingen begonnen altijd op de afgeproken tijden en ik hoefde niet onnodig lang te wachten.

Gezien het resultaat valt de prijs heel erg mee en ik heb veel geld bespaard aan camouflage make-up in de afgelopen twee jaar!!!!

Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.