Laserontharing gezicht en rug bij man

Anoniem, heer

Voor mijn ongewenste gezichtsharen heb ik na lang twijfelen toch maar gekozen voor een laserbehandeling. Vervolgens gekozen voor Helon. Al bij mijn eerste bezoek voelde het goed. Mijn huidtherapeut gaf mij gelijk een fijn welkom in een prettige omgeving & sfeer. De behandeling is niet pijnloos, maar goed te doen. De dagen na mijn eerste behandelingen had ik een wow-effect, daarna gaat het wat langzamer. Ook na de behandelingen heb ik nauwelijks last gehad van overgevoeligheid.

 

Als ik achter af terug kijk naar het behaalde resultaat. Had ik dit veel eerder moeten doen. Zowel Helon als de huidtherapeut zijn naar mijn mening ervaren en professioneel. Gun jezelf dit blijvende cadeau en maak een afspraak bij Helon.

Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.