Vaatlaserbehandeling wijnvlek

Jolanda W. - 42 jaar

Mijn naam is Jolanda en ben 42 jaar oud en heb als huidaandoening een wijnvlek.

 

Na jaren van bekeken, aangestaard worden en vragen stellen heb ik mij afgevraagd of er iets aan gedaan kon worden. Ben naar de huisarts geweest en die heeft mij in contact gebracht met Helon. Eerst eens zelf hun site bekeken van wat er allemaal mogelijk is. En na informatie ingewonnen te hebben, heb ik een afspraak gemaakt voor een intake-gesprek.

 

Dit intakegesprek was in het ZGT in Almelo. Hier werd bekeken en besproken of ze me kunnen helpen met mijn aandoening. Dit werd op een zeer prettige en begripvolle manier gedaan. Ik had twee mogelijkheden namelijk camouflagetherapie of een vaatlaserbehandeling. Bij camouflagetherapie leren ze je hoe je een wijnvlek onzichtbaar kunt maken door middel van make-up. Bij vaatlaserbehandeling wordt de wijnvlek door middel van laser weggebrand.

 

Ik heb besloten om voor een vaatlaserbehandeling te gaan. Ze kunnen niet garanderen dat de wijnvlek helemaal zal verdwijnen, maar in ieder geval zal het stukken lichter worden, zodat het niet meer opvalt.

 

In het ZGT in Hengelo, waar Helon bij in zit en de laser staat, heb ik eerst een proefstukje op mijn huid (gezicht en hals) gehad om te kijken of het wil. Door middel van een laser wordt de wijnvlek dichtgebrand. Dit resulteerd in zwarte punten die na 14 dagen weer wegtrekken en je ziet na 6 weken dat de vlek (waar die behandeld is) lichter wordt. Bij mij pakte het goed uit en ben dus verder gegaan met behandelingen van het hele gebied. Ik heb er nu inmiddels 5 behandelingen opzitten en het resultaat tot zover is dat de wijnvlek al beduidend minder is. Ben er al erg blij mee, maar we gaan nog door.

 

Het personeel van Helon begeleidt je goed en zijn zeer aardig. Je voelt je er erg welkom. Ook voor de gasten die je meeneemt voor de behandeling, zijn ze zeer vriendelijk en betrokken. (Aanbieden van koffie etc tijdens het wachten.)

 

Ik zelf heb een vaste huidtherapeut die mij behandeld, zodat die ook het traject goed in de gaten kan houden. Ik vindt dit wel fijn en vertrouwd. Zij is zeer betrokken en kunt alles met haar bespreken. Maar het kan zijn dat je iedere keer verschillende therapeuten hebt die je behandelen. Zelf zou ik hier niet zo’n problemen mee hebben.

 

Ik zou Helon aanbevelen voor een behandeling van welke aard dan ook. Ze zijn zeer gespecialiseerd in verschillende vakgebieden.

 

Ik heb nog een paar behandelingen te gaan, maar als ik iets anders zou hebben, zal ik zeker naar Helon gaan.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Jolanda

Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.