Verwijderen van tatoeages d.m.v. pigmentlaserbehandelingen

Anoniem, heer

Ik ben een man uit Irak, Ik heb heel veel erge dingen in mijn land meegemaakt. Waardoor ik in de gevangenis ook tattoos  op mijn lichaam heb gekregen. Het was een vreselijk leven, jaren lang gemarteld worden valt niet mee. Ik ben in Nederland gekomen om veiligheid te zoeken. Maar wat er ook allemaal veranderd mijn herinneringen die zwaarder zijn door die tattoos die heel zichtbaar zijn zullen niet verminderen. 

 

Ik droeg altijd lange mouwen en handschoenen ook in de Somer. Als ik ging eten draaide ik mijn handen om, wand ze zaten ook op mijn vingers en handen. Tot dat ik bij Helon kwam. Ik werd daar door Heleen geholpen en langzamerhand verdwenen mijn tattoos. Ik durf weer zonder handschoenen te lopen en draag zelfs T shirts. Ook sport en zwem ik weer. 

 

Er is een wereld voor mij open gegaan nu ik door Helon mijn tattoos heb laten verwijderen. Mijn vreselijke jaren uit Irak zijn wel herinneringen die niet fijn zijn maar niet meer elke seconde als ik naar mezelf keek. Ik ben heel dankbaar dat ik bij Helon ben gekomen. En mijn leven heeft weer inhoud. dank je wel Helon 

Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.