Huidverbeterende behandelingen d.m.v. injectables

Injectables is een verzamelnaam voor behandelingen met producten die met een injectienaald in de huid gebracht worden. Denk bijvoorbeeld aan fillers en tijdelijke spierontspanners. Wanneer het gaat om het verminderen van fronsrimpels, voorhoofdslijnen en kraaienpootjes is de werkzaamheid van het middel gericht op het plaatselijk verminderen van spieractiviteit. De prikkeloverdracht van zenuw naar spier wordt geblokkeerd, zodat deze tijdelijk minder krachtig wordt. Deze methode kan tevens toegepast worden bij o.a. migraine, gummy smile en een golfbalkin. Wanneer het gaat om verbeteren van gezichtscontouren of het opvullen van bijvoorbeeld lippen wordt gebruik gemaakt van een middel met een hoge dosering hyaluronzuur. Deze gel-achtige substantie wordt in de rimpel of lip geïnjecteerd en geeft een direct vullend resultaat.

 

Vragen over injectables?

Stel vrijblijvend uw vraag over injectables Ook telefonisch bereikbaar op (088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


 

De intake

Wanneer u als nieuwe patiënt bij ons komt, is een intake gesprek altijd nodig. In dit gesprek komt namelijk alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Daarnaast wordt besproken hoeveel behandelingen nodig zijn, welke resultaten u kunt verwachten, wat de kosten zullen zijn en krijgt u informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. De kosten voor een intake gesprek bedragen €35. Wanneer u in onze kliniek voor injectables komt vindt het intakegesprek plaats bij de dermatoloog.

 

Het kan zijn dat de dermatoloog beslist dat u geen goede kandidaat bent voor een injectable behandeling. In dat geval zal de dermatoloog altijd zijn of haar uiterste best doen om samen met u te kijken naar alternatieve behandelingen of oplossingen.

 

Voor de behandeling

Er is geen speciale voorbehandeling nodig.

 

De behandeling

Met een klein naaldje wordt het middel geïnjecteerd in de spier of huid. Tijdens het inspuiten kunt u een licht branderig gevoel ervaren dat vrijwel direct weer verdwijnt. Na de behandeling kan de huid wat rood zijn als reactie op de prikjes. Dit verdwijnt meestal binnen een uur. 

 

Na de behandeling

Afhankelijk van welk middel is geïnjecteerd kan de huid direct na de behandeling nog een beetje gezwollen zijn. Dit neemt geleidelijk af en is na één tot twee dagen verdwenen. Het is toegestaan om make-up te gebruiken om eventuele prikpuntjes of blauwe plekjes te bedekken.

 

Resultaat

Bij rimpelbehandeling d.m.v. injectables ziet u vrij snel resultaat. Indien het middel in de spier is geïnjecteerd om de spieractiviteit plaatselijk te verminderen ziet u binnen enkele dagen het effect. Na ongeveer twee weken is het resultaat optimaal. Bij injectie in de spier blijft het resultaat gemiddeld drie tot zes maanden zichtbaar. Uit ervaring blijkt wel dat na meerdere behandelingen het effect ook langer zal aanhouden. Wanneer er gebruik is gemaakt van een vullend middel ziet u direct na de behandeling dat uw huid gladder is en dat rimpels minder diep zijn. Na één tot twee dagen zal het uiteindelijke resultaat zichtbaar zijn. Doordat deze filler-producten op basis van hyaluronzuur op den duur volledig door het lichaam worden afgebroken, zijn de resultaten van tijdelijke aard. Het resultaat van deze behandelingen blijft gemiddeld 6 tot 15 maanden zichtbaar en kan zonder problemen worden herhaald.

 

Risico’s

De behandeling met injectables is ongevaarlijk. Soms ontstaat er een kleine bloeduitstorting ten gevolge van de prik en in enkele gevallen wat roodheid of hoofdpijn na de behandeling.

 

Vergoeding

Alle injectable behandelingen bij Helon worden uitgevoerd door dermatologen van ZGT. Aangezien het behandelen van rimpels geen medische noodzaak is, wordt de behandeling doorgaans niet vergoed door de zorgverzekeraar. 


Interesse in huidverbeterende behandelingen d.m.v. injectables? 

Helon biedt injectable behandelingen aan bij de volgende indicaties:

 

 

“Kijk uit. Jezelf mooi maken kan lelijk uitpakken. Een geslaagde ingreep begint bij een goede arts.”

Afspraak maken Prijzen en vergoedingen

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 17 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.

 

Hieronder genoemde prijzen zijn de prijzen per behandeling. 

Het aantal behandelingen dat nodig zal zijn, is afhankelijk van het te behandelen gebied. 

Dit zal tijdens de intake met u besproken worden.

 

Meer weten over botox? Bel ons gerust: 088-708 4990

Wij zijn op werkdagen van 8 tot 17 uur bereikbaar.

 

Uw zorgverzekeraar kan u vertellen of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Klik onderaan deze pagina op de link naar uw zorgverzekeraar.

 

 

1 zone : €175
2 zones: €325
3 zones: €450
4 zones: €600

 

Fillers
0,5 ml vanaf €300
1 ml vanaf €500
2 ml vanaf €800
De prijzen van fillers zijn afhankelijk van de hoeveelheid en soort filler dat gebruikt wordt.

 

Na de 3e behandeling ontvangt u een vaste korting van €25.


Prijzen zijn afhankelijk van het te behandelen gebied.

Tijdens de intake wordt de prijs en het aantal behandelingen met u besproken. 

 

Vergoed uw zorgverzekeraar ?

Helon kan niet aangeven of uw zorgverzekeraar deze behandeling wel of niet vergoedt.

Om te kijken of deze behandeling wel door uw zorgverzekeraar vergoed wordt,

kunt u uw zorgverzekeraar selecteren om een link naar hun pagina met vergoedingen te krijgen.

 

 

Ga naar een overzicht van vergoedingen van deze verzekeraar