Benen ontharen

Beharing op de benen kan sterk variëren in hoeveelheid per persoon. De één heeft dunne donsbeharing en is licht van kleur, de ander kan sterke donkere haargroei hebben met soms neiging tot het ontwikkelen van ingegroeide haartjes.

 

Benen ontharen kan op verschillende manieren gedaan worden. Om de beharing zelf bij te houden kunt u scheren, harsen of epileren. Maar wanneer u op zoek bent naar een meer definitieve methode is laserontharing een uitkomst. Voorwaarde hiervoor is dat de beharing donker van kleur moet zijn en de huid niet blootgesteld wordt aan zonlicht gedurende de behandelperiode. Voor benen ontharen door middel van laser zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig met een behandelfrequentie van om de 8 tot 10 weken.

 

Veilige behandeling

Laserontharing is een veilige, snelle en effectieve manier om ongewenste beharing van de benen te verminderen. Bij Helon werken wij al meer dan 17 jaar uitsluitend met de beste apparatuur van vooraanstaande leveranciers. De laser waarmee wij werken is de Lightsheer Diodelaser van Laservision. Alle lasers worden, voordat ze bij ons komen, eerst uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid volgens de standaarden van ZGT (Ziekenhuisgroep Twente). Vervolgens worden ze minimaal tweemaal per jaar door de leveranciers gecontroleerd en onderhouden. Wilt u weten waarom wij voor deze laser hebben gekozen en wat het verschil is met andere ontharingslasers? U leest het in ons blog!

 

Vragen over benen ontharen?

Stel vrijblijvend uw vraag over benen ontharen. Ook telefonisch bereikbaar op

(088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


Afspraak maken Prijzen en vergoedingen

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.

 

 

Vergoed uw zorgverzekeraar ?

Helon kan niet aangeven of uw zorgverzekeraar deze behandeling wel of niet vergoedt.

Om te kijken of deze behandeling wel door uw zorgverzekeraar vergoed wordt,

kunt u uw zorgverzekeraar selecteren om een link naar hun pagina met vergoedingen te krijgen.

 

 

Ga naar een overzicht van vergoedingen van deze verzekeraar