Bikinilijn laseren

Beharing van de bikinilijn kan als cosmetisch storend of vervelend worden ervaren maar het kan ook zeker andere problemen geven. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je vaak last hebt irritatie na het scheren of van ingegroeide haren, waardoor er regelmatig ontstekingen van de haarzakjes ontstaan. Indien de beharing van de bikinilijn voor jou een storende factor is zijn er mogelijkheden om dit permanent te laten verwijderen door middel van laserontharing.

 

Vragen over bikinilijn laseren?

Stel vrijblijvend uw vraag bikinilijn laseren. Ook telefonisch bereikbaar op

(088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


 

Bikinilijn laseren

Over het algemeen is de beharing van de bikinilijn donker van kleur en zijn het dikke haren. Dit betekent dat het eigenlijk altijd een goede indicatie is voor laserontharing, de meest definitieve vorm van ontharing. De LightSheer Diode laser zorgt voor 60 tot 80% vermindering van de haargroei. Door deze vermindering van haargroei is de kans op ontstekingen of irritatie in het gebied van de bikinilijn vele malen kleiner. Het aantal behandelingen ligt gemiddeld tussen de 6 tot 10 en zal om de 8 weken plaatsvinden. Door verschillende factoren (hormonen, medicatie etc.) kan het zijn dat de beharing naar verloop van enkele jaren weer in lichtere mate zal terugkeren. Meestal is het dan voldoende om enkele plekken bij te werken. De huidtherapeuten van ZGT Helon hebben veel ervaring met laserontharing van de bikinilijn.

 

Veilige laserontharing

Laserontharing is een veilige, snelle en effectieve manier om ongewenste beharing van de bikinilijn te verminderen. Bij Helon werken wij al meer dan 17 jaar uitsluitend met de beste apparatuur van vooraanstaande leveranciers. De laser waarmee wij werken is de Lightsheer Diodelaser van Laservision. Alle lasers worden, voordat ze bij ons komen, eerst uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid volgens de standaarden van ZGT (Ziekenhuisgroep Twente). Vervolgens worden ze minimaal tweemaal per jaar door de leveranciers gecontroleerd en onderhouden.

 

Hoe werkt laserontharing?

De Lightsheer Diodelaser produceert een zeer hoog geconcentreerde zuivere lichtbundel van een bepaalde golflengte (805 nm). Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het pigment van de haren en zet deze om in warmte. Deze warmte zorgt voor beschadiging van het haarzakje, zodat daaruit op den duur geen nieuwe haar meer kan groeien. Omdat het laserlicht alleen bij het pigment in het haarzakje moet komen (en niet bij het pigment in de huid), is het belangrijk dat de huid niet door de zon gebruind is.

 

Waarom bij Helon?

Alle huidtherapeuten van Helon zijn bevoegd en bekwaam om deze behandeling uit te voeren. Zij volgen regelmatig trainingen om zo hun kennis en kunde up to date te houden. Laserbehandelingen kunnen risicovol zijn. Let bij de keuze voor een behandelaar daarom altijd op de geboden kwaliteit en veiligheid.

Afspraak maken Prijzen en vergoedingen

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.

 

 

Vergoed uw zorgverzekeraar ?

Helon kan niet aangeven of uw zorgverzekeraar deze behandeling wel of niet vergoedt.

Om te kijken of deze behandeling wel door uw zorgverzekeraar vergoed wordt,

kunt u uw zorgverzekeraar selecteren om een link naar hun pagina met vergoedingen te krijgen.

 

 

Ga naar een overzicht van vergoedingen van deze verzekeraar