Borsthaar verwijderen

Bent u vaak bezig met borsthaar verwijderen? Dan is wellicht laserontharing een goede mogelijkheid voor u. In veel gevallen wordt er een tijd lang eerst geschoren of worden de haren door middel van harsen verwijderd. Deze behandelingen geven echter maar kort het gewenste resultaat en de beharing begint na een aantal dagen/weken weer te groeien.

 

Laserontharing is een goede mogelijkheid wanneer u de beharing langdurig wilt verminderen. De beharing moet wel donker van kleur zijn. Wanneer de haren donker genoeg zijn kan met 6 tot 8 behandelingen al een haarvermindering van 60-80% zijn bereikt.

 

Borsthaar verwijderen is niet alleen een optie voor mannen. Ook bij vrouwen komt beharing rondom de tepelhof regelmatig voor. Wanneer deze haren voldoende pigment bevatten zijn ook deze geschikt om te verwijderen door middel van laserontharing. Indien de haren licht van kleur zijn is eventueel elektrische epilatie nog een mogelijkheid.

 

Veilige behandeling

Bij Helon werken wij al meer dan 17 jaar uitsluitend met de beste apparatuur van vooraanstaande leveranciers. Voor alle apparatuur gelden strenge eisen en worden, voordat ze bij ons komen, eerst uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid volgens de standaarden van ZGT. Bij Helon werken we met de LightSheer diodelaser. Wilt u weten wat de verschillen zijn tussen de diverse ontharingslasers en waarom wij kiezen voor de diodelaser? Onze huidtherapeuten vertellen u er meer over in ons blog

 

Vragen over borsthaar verwijderen?

Stel vrijblijvend uw vraag over borsthaar verwijderen. Ook telefonisch bereikbaar op

(088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


Afspraak maken Prijzen en vergoedingen

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.

 

 

Vergoed uw zorgverzekeraar ?

Helon kan niet aangeven of uw zorgverzekeraar deze behandeling wel of niet vergoedt.

Om te kijken of deze behandeling wel door uw zorgverzekeraar vergoed wordt,

kunt u uw zorgverzekeraar selecteren om een link naar hun pagina met vergoedingen te krijgen.

 

 

Ga naar een overzicht van vergoedingen van deze verzekeraar