Gezichtshaar laseren

Gezichtshaar kan in verschillende vormen voorkomen. Ten eerste is de mate van beharing belangrijk en ook waar in het gezicht de beharing voorkomt. De beharing kan variëren van blonde donsbeharing tot donkere, stugge beharing. Dit laatste is geschikt voor laserontharing.

 

Om gezichtshaar te kunnen laseren moet de beharing voldoende pigment bevatten. Donkere beharing bevat veel pigment. De laser werkt in op het pigment in de haar. Het pigment absorbeert het laserlicht en zet dit om in warmte. Deze warmte zorgt voor beschadiging in het haarzakje, zodat daar op den duur geen nieuwe haar meer kan groeien.

 

Gezichtshaar kan 60-80% vermindert worden in gemiddeld 6 tot 8 behandelingen. De behandelingen vinden plaats om de 6 weken en het is van belang dat uw huid niet wordt blootgesteld aan zonlicht gedurende de behandelperiode.

 

Veilige behandeling

Laserontharing is een veilige, snelle en effectieve manier om gezichtshaar te verminderen. Bij Helon werken wij al meer dan 17 jaar uitsluitend met de beste apparatuur van vooraanstaande leveranciers. De laser waarmee wij werken is de Lightsheer Diodelaser van Laservision. Alle lasers worden, voordat ze bij ons komen, eerst uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid volgens de standaarden van ZGT (Ziekenhuisgroep Twente). Vervolgens worden ze minimaal tweemaal per jaar door de leveranciers gecontroleerd en onderhouden.

 

Vragen over gezichtshaar laseren?

Stel vrijblijvend uw vraag over gezichtshaar laseren. Ook telefonisch bereikbaar op

(088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


Afspraak maken Prijzen en vergoedingen

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.

 

 

Vergoed uw zorgverzekeraar ?

Helon kan niet aangeven of uw zorgverzekeraar deze behandeling wel of niet vergoedt.

Om te kijken of deze behandeling wel door uw zorgverzekeraar vergoed wordt,

kunt u uw zorgverzekeraar selecteren om een link naar hun pagina met vergoedingen te krijgen.

 

 

Ga naar een overzicht van vergoedingen van deze verzekeraar